Şimdi Ara

Acil Öneri MSI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop almayı düşünüyorum şu an asus kullanıyorum. 4000 TL fazla geçmemek kaydıyla bütçem var. Asus N551 N552 vw lere baktım. Ekran sızması sorunu olduğunu söylüyor kullananlar. Msi PE60 6QE üzerine yoğunlaştım. Gerektiğinde oyun oynayabileceğim bazen sunum yapacağım çoğu zaman fotoğraf işleyebileceğim bir ürün arıyorum.
    http://www.hepsiburada.com/msi-pe60-6qe-407xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601941
    linkteki ürün iyi gibi ssd ve 16 gb ram li modelleri de var . ssd ve 8gb ram eklenirse kaba hesapla 400 tl tutar zamanla ben ram ve ssd atsam daha mantıklı geldi. (8 gb ram ve 240 gb ssd) ürüne muadil önereceğiniz yada başka yerden alabileceğim link verebilirseniz sevinirim. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erchell -- 3 Temmuz 2016; 19:41:31 >

• MSI ın PE serisi Notebook'larını pek önermem. Sebebi de ekranıdır. Kullandıkları panel PE serisinde gerçekten çok kötü. Hiçbir rengi doğru vermiyor ve beyaz beyazdan çok sarıyo andırıyor. benim tavsiyem GL yada GE serilerine bakmanız. 950m li modeller işinizi görecektir.
  • Hocam şuan tam olarak nerede incelemesini izledim bilmiyorum. Grafik tasarımcıları fotoğraf işleyicileri için birerebir renk veriyormuş. Türk'ler incelemişti. Bide sizin dediğiniz gibi karşılaştırmalı fotoğraf vardı. Onda da bariz sarı neye inanacağımı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erchell -- 3 Temmuz 2016; 21:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım diye bilirim. Asus n552 alacağım gibi ama birde ikinci el 3700 liraya msı ge72 apache modelini gördüm. Oda aklımı karıştırdı. Ne yapsam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba20

MSI ın PE serisi Notebook'larını pek önermem. Sebebi de ekranıdır. Kullandıkları panel PE serisinde gerçekten çok kötü. Hiçbir rengi doğru vermiyor ve beyaz beyazdan çok sarıyo andırıyor. benim tavsiyem GL yada GE serilerine bakmanız. 950m li modeller işinizi görecektir.

Bu rengi doğru vermiyor muhabbeti bayağıdır dönüyor. Öncelikle PE serisi mi kullanıyorsunuz. PE serisi kullanan tanıdığınız mı var nereden bu sonuca vardınız. Yapılan tanıtımlarda PE serisinin RGB renklerini %100 verdiği söyleniyor. Bazı incelemelerde de bu teyit ediliyor. Bizlerde sürümcemede kaldık. Nette bir karşılaştırma fotoğrafı dönüyor yok rengi sarıymış. Sonunda alacam bi tane PE serisi denildiği gibi de çıkarsa iade hakkımız var. Kullanan veya canlı gören biri yorum yaparsa sevinirim.

• Siz zaten kararınızı vermişsiniz neden boşuna başlık açıyosunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Siz zaten kararınızı vermişsiniz neden boşuna başlık açıyosunuz ki?

Bunun karar vermeyele alakası yok. Net olmayan bir konunun tek eksik buymuş gibi ortaya atılması enteresan. Forumlarda gördüğüm kadarıyla almak isteyen çok arkadaş var çoğuda bu konu hakkında bilgi kirliliğinden muzdarip. Almak isteyen arkadaşların bilgilendirilmesi için önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    GAMING LAPTOP ÖNERİ LÜTFEN
    2 ay önce açıldı
    Acil PSU Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alip dusuncelerini paylasan olursa ben de pe60 6qe almayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AmonHegg

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658

pe serisinin ekranında hiçbir sıkıntı yoktur ebrar bilgisayarın ofisinde açık olarakda var istanbuldaysan gidip inceleyebilirsin

Ebrar'ı takip ediyorum. İstanbulda değilim. Ayın 24'ün de kredi kartımın dönümüydü. Dolar yükseldi fiyatta arttı. Ayın 24'üne kadar karar vermem lazım. İstanbul da olupta bakan biri olsa panel işini netliğe kavuşturursak bu ürün benim için uygun gibi.

• ben ge70 kullanıyorum ekranı büyük ve çok memnunum taşıması dışında

ge60 ta bakabilirsin
    geX2 serileri de olabilir onlar daha pahalı diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

ben ge70 kullanıyorum ekranı büyük ve çok memnunum taşıması dışında

ge60 ta bakabilirsin
    geX2 serileri de olabilir onlar daha pahalı diye hatırlıyorum

Hocam GE70 e baktım işlemcileri 4. nesil uygun fiyatlı oluyor 6. nesil olanı çok pahalı . Ge72 var onda 128 GB ssd li 8 GB Gtx960M li model 4400 civarı fiyat var. 17.3'' , 128 ssd ve renkli klavye için 800 vivarı fazla geldi. Gerçi 17.3'' olsa PE60 dan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erchell -- 19 Temmuz 2016; 12:14:36 >
  • Amazon'dan 3900'e GE62 almıştım. Tavsiye ederim. Ekranı çok düzgün ve yeni N serilerindeki tasarım eksikliği yok (Yine de normal bir laptoptan daha kalın ama ısınmıyor.).

Not: O zaman dolar bu kadar uçmamıştı.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Ah o doların ! Elimi kolumu hep o bağlıyor bu bahsettiğimiz bilgisayarlar şuan 800 ile 1500 uçuk bir fiyat eklentisi var. 4500'e bilgisayar alıyon bir işe yaramıyor. Dolar da düşmeyecek gibi görünüyor.
  • Meld M kullanıcısına yanıt
    Pe70 alıp almama konusunda çok gidip gelsemde o kadar farkın 17.3" e değmeyeceğini düşünerek pe 60 6QE aldım. İlk izlenim olarak gayet şık görünüyor. Panelle ilgili söylenen sarı olayı kesinlikle yok. MSİ reklamında RGB rengi birebir veren laptop diye satıyor. Photoshopta kullanma fırsatım olmadı lakin kendini gösteriyor.
    -Tuş ışığı arttırılıp azaltılabiliyor.
    -True Color Nahimic gelen cd de ve harddiskte bir bölüm yapmışlar orada yok sonradan siz ekliyorsunuz.
    -Asus kullanıcısıydım asusa göre biraz kalın geldi.
    -DVD rw çok dandik. Sanki emaneten koymuşlar. Asus dell toshiba daha önce kullandım en azından onlara göre çok kötü.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Sormak istediği olan yazsın seve seve yardımcı olurum.

Tekrar söylüyorum PANEL SARI DEĞİL ! :D
  • Bu bilgisayar 3-4 ay önce 3500 dü la Tmm dolar biraz arttı ama o zamanlar da çok düşük değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Bu bilgisayar 3-4 ay önce 3500 dü la Tmm dolar biraz arttı ama o zamanlar da çok düşük değildi.

Ebrar bilgisayarda 6 taksit 3600 e geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.