Şimdi Ara

Acil para lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16000 TL kredi kartı borcum var. Ancak faizini ödeyebiliyorum. ?

• hemen bir çek yazıyorum
  • başka bir bankadan kredi kartı alıp ödemeyi deneme de ne yaparsan yap . o yol tam bir ucurum amcamdan biliyorum.

borç bulmayı dene babadan kardeşten vs taksitleri tekrar böldür adamakıllı tabi yapıyorlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

16000 TL kredi kartı borcum var. Ancak faizini ödeyebiliyorum. ?

Bende de aynı durum var. Mümkünse iş yerinden borç iste taksitle öde vermiyorlarsa girdi çıktı yapmayı teklif et biriken pirimini ödesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

quote:

16000 TL kredi kartı borcum var. Ancak faizini ödeyebiliyorum. ?

Bende de aynı durum var. Mümkünse iş yerinden borç iste taksitle öde vermiyorlarsa girdi çıktı yapmayı teklif et biriken pirimini ödesinler.
    O kadar borcu nasıl yaptın, neye harcadın o parayı?
  • Benim dayımında 30.000 TL borcu vardı sağolsun dedem destek çıktı. Allah kolaylık versin.
  • Iphone veya android cihazin varsa 1-2 programla haftada 10 $ kazanabilecegin yontem var 1-2 saat calisarak gunde. Detay istersen PM mesaj at aciklayayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balea

Iphone veya android cihazin varsa 1-2 programla haftada 10 $ kazanabilecegin yontem var 1-2 saat calisarak gunde. Detay istersen PM mesaj at aciklayayim.

Şaka mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Iphone veya android cihazin varsa 1-2 programla haftada 10 $ kazanabilecegin yontem var 1-2 saat calisarak gunde. Detay istersen PM mesaj at aciklayayim.

Şaka mısın?

Alıntıları Göster
    eş-dost vardır heralde arka çıkacak birileri?en azından tanıdık birine olsun borcunuz.

• quote:

HAHAHAH şaka herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Şaka mısın?

damlaya damlaya göl olur
  • quote:

quote:

quote:

Şaka mısın?

damlaya damlaya göl olur

Alıntıları Göster
    BORCUNU KREDİ KARTI İLE ÖDE SONRA O KREDİ KARTININ BORCUNU BASKA KREDİ KARTI İLE ODE SONRA O KREDİ KARTININ BORCUNU ONLA ODE BÖYLECE OLENE KADAR BORCUNU ÖDERSİN BU YOLLA SONRADA COCUKLARIN ODESİN VASİYETİN BORÇ OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

BORCUNU KREDİ KARTI İLE ÖDE SONRA O KREDİ KARTININ BORCUNU BASKA KREDİ KARTI İLE ODE SONRA O KREDİ KARTININ BORCUNU ONLA ODE BÖYLECE OLENE KADAR BORCUNU ÖDERSİN BU YOLLA SONRADA COCUKLARIN ODESİN VASİYETİN BORÇ OLUR

Alıntıları Göster
    En çok çalıştığın bankaya git.Kredi kartı borçlarını yapılandırmaya gitsinler.parayı sana vermezler kredi kartı borçlarını öderler ufak bir faizle ayda makul bir taksit ödersin.böylelikle ödediğin faiz taksitle kapatmanın yerine geçer.elinde nakit olmayacaksa en makul yöntem bu.Daha iyisini bilen varsa söylesin.Arkadaşın işi görülsün maksat.

• quote:

quote:

quote:

Şaka mısın?

damlaya damlaya göl olur

adama okyanus bile yetmez, ne gölü

• quote:

nasıl başarılıyor bu yöntem anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

quote:

nasıl başarılıyor bu yöntem anlatır mısın?

Alıntıları Göster
    acaba diyorum gg sitesinden taksitli kendimden alışveriş mi yapsam ?
  • quote:

acaba diyorum gg sitesinden taksitli kendimden alışveriş mi yapsam ?

Alıntıları Göster
    kredi çektim
  • quote:

kredi çektim

Neye yatırdın hocam bu parayı? Ve ödeyemeyeceksen niye çektin?
  • böbrek alınır 16 Bin lira tam
    günde ne kadar su içiyosun spor felan yapıyomusun detaylı yazarsan sevinirim sonuçta çekirdek almıyoruz böbrek alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbak

quote:

kredi çektim

Neye yatırdın hocam bu parayı? Ve ödeyemeyeceksen niye çektin?

evlendim hacı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.