Şimdi Ara

Acil pc bilgisi olan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acil yardım etmeniz lazım ben icinde bircok dosya ve resmin bulundugu bi klasörü league of legends oyununun screenshot kısmının içine atmıştım. Lolü kaldırdım dosyalar da gitti sanırım aramaya yazıyorum suan kullanılamıyor degistirildi diyor benim bu dosyaları geri almam lazım nasıl alırım

• beyler hic bilen yokmu ya hayrına
  • Gitti ss ler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi dediklerimi yap gelicek

2 kere tavana 2 kere yere bak sağ sola bak 2 kere ondan sonra 2 göbek at geri gelir denendi.
  • Kasayı yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Şimdi dediklerimi yap gelicek

2 kere tavana 2 kere yere bak sağ sola bak 2 kere ondan sonra 2 göbek at geri gelir denendi.

Facebook onaylı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem geri yüklemeyi dene bir. Win 7 ise aramaya Geri yükleme yaz çıkar sistem geri yükleme diye. Gerisini bilmiyom kolay gelsin
  • Donanım Haber gibi bir yerde de "PC'den anlayan var mı?" tarzı konular açanları anlamıyorum ben. Yok kardeşim burası Emine Beder Fan sitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

Donanım Haber gibi bir yerde de "PC'den anlayan var mı?" tarzı konular açanları anlamıyorum ben. Yok kardeşim burası Emine Beder Fan sitesi.

Birader madem o kadar anlıyon yazsana ulan bide dalga geçmeye calısıyor ne yazayım baslıga sen söyle?
  • quote:

Donanım Haber gibi bir yerde de "PC'den anlayan var mı?" tarzı konular açanları anlamıyorum ben. Yok kardeşim burası Emine Beder Fan sitesi.

+yanyatmışsekiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkincanArslan

quote:

Birader madem o kadar anlıyon yazsana ulan bide dalga geçmeye calısıyor ne yazayım baslıga sen söyle?

Bu tavrınla sana yardım edileceğini mi sanıyorsun ? Karşındaki insan yorum yapmış saygı duyman gerekiyor, saygıyı geçtim bu forumda fikir beyan etmek serbest. Aile gibi olan bir forumda karşındakini aşağılayarak ulan demeyi yakıştırıyor musun kendine ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.