Şimdi Ara

ACİL PS3 açılmıyor yardım lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Gecmis olsun hocam.tamda last of us oyununu alip oynamak varken

ben de tam GH:Metallica yı last of us la takaslamayı düşünüyordum.Daha verdiğim siparişlerden gelmeyenler var Batman arkham city collector's edition ve DJ Hero turntable kit daha yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşsizliktendir

Sabah 30 dk oynadım sonra kapandı heralde ısındı dedim bir şey yapmadım ama akşam Açıyorum açılış sesi geliyor ama ses kasıyor.Sonra susuyor siyah ekran,sonra ps3 kendini kapatıyor.
    Sizce neden ve nasıl çözerim?
    NOT:60 GB Fat
    Acil yardım lütfen bir şey oldu diye korkuyorum

Aynısı yazın başıma geldi. Yeni cihaz aldım. Kurtuluş yok, geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunları satıp PS4 ü bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art is a Bang

Oyunları satıp PS4 ü bekle.

Daha ps3 ü yeni aldım o kadar da yeni değil ama(kasım gibi) daha çok az oyun oynadım ben daha rahat 1-2 yıl oynarım sonra oyun çıkmaz zaten o zaman satarım ya da satmam durur ps4 alırım
  • quote:

quote:

Daha ps3 ü yeni aldım o kadar da yeni değil ama(kasım gibi) daha çok az oyun oynadım ben daha rahat 1-2 yıl oynarım sonra oyun çıkmaz zaten o zaman satarım ya da satmam durur ps4 alırım

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 21 Haziran 2013; 18:43:25 >

• quote:

quote:

Daha ps3 ü yeni aldım o kadar da yeni değil ama(kasım gibi)

Ozaman sana büyük ihtimalle daha önce sarı ışık yemiş ve tamir görmüş makinayı kitlemişler malesef.
  • Tamir ettirirsin ama çok yüksek bi bütçeni alır,onun yerine slim alabilirsin
  • Hocam niye gidip alıyorsun ki fat 60gb. Slim alsaydın bari olmadı 80gb'lik fat'lerden alsaydın. Bence tamirlerle uğraşma bir slim al en iyisi.

@zack06 Hocam benim makina da televizyon sehpası ile duvar arasında yani köşede duruyor. Burası iyi mi sizce yoksa başka yere mi koyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Hocam niye gidip alıyorsun ki fat 60gb. Slim alsaydın bari olmadı 80gb'lik fat'lerden alsaydın. Bence tamirlerle uğraşma bir slim al en iyisi.

@zack06 Hocam benim makina da televizyon sehpası ile duvar arasında yani köşede duruyor. Burası iyi mi sizce yoksa başka yere mi koyayım.

200 TL ye almıştım o zamanlar ps3 hakkında bir şey bilmiyordum
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Makinanın sağ alt , arka ve ön alt fan deliklerinin rahatça hava aktarımı yapabiliyorsa yeriniz iyidir ama yapamıyorsa etrafı açık bir yere koymanızı tavsiye ederim. Malum sıcaklardan makinanın fanı hızlı ve çabuk çalışır halde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Makinanın sağ alt , arka ve ön alt fan deliklerinin rahatça hava aktarımı yapabiliyorsa yeriniz iyidir ama yapamıyorsa etrafı açık bir yere koymanızı tavsiye ederim. Malum sıcaklardan makinanın fanı hızlı ve çabuk çalışır halde oluyor.
    400 Tl ye spotçulardan super slim almayı düşünüyorum alıyım mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.