Şimdi Ara

ACİL PS3 açılmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 30 dk oynadım sonra kapandı heralde ısındı dedim bir şey yapmadım ama akşam Açıyorum açılış sesi geliyor ama ses kasıyor.Sonra susuyor siyah ekran,sonra ps3 kendini kapatıyor.
    Sizce neden ve nasıl çözerim?
    NOT:60 GB Fat
    Acil yardım lütfen bir şey oldu diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveCity06

saol çok yardımcı oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşsizliktendir

quote:

Orijinalden alıntı: LoveCity06

saol çok yardımcı oldun

Alıntıları Göster
    Çok bilgim yok ama alet büyük ihtimal öldü sonuçta 60 gb fat.Kalmadı düzgün çalışan son yıllarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Çok bilgim yok ama alet büyük ihtimal öldü sonuçta 60 gb fat.Kalmadı düzgün çalışan son yıllarda.

Alıntıları Göster
    Aynısı benimde başıma geldi geçen ay ve üzücü son sarı ışık malesef. Benimde fat 60'lık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Alıntıları Göster
    Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Aynısı benimde başıma geldi geçen ay ve üzücü son sarı ışık malesef. Benimde fat 60'lık.

Tamir edilemez mi?
  • İşsizliktendir İ kullanıcısına yanıt
    Edilemez.

Edilsede uzun ömürlü olmaz.. Bence bırak artık.
    Eğer ilk sarı ışık olayı ise kurtarılma olayı varmış yani kurtarılma derken ilk defa gördüğü için yapılan işlem farklı olduğundan dayanma süresi biraz daha artıyor muş ama sonuçta yine verecek ama geç görecek. Tamir ettireceğin yere güveniyorsan götür yapsın.. Birde bu sende ki olay bana 2 ya da 3 ay önce oldu ve geçtiğimiz 2 hafta önce sarı ışık gördü. Biraz daha kullan istersen ama fazla oynama ve oynayacaksan da oynadığın yer mutlaka havalandırmalı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Haziran 2013; 3:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Edilemez.

kaç para olur ve ne kadar sürer ki? daha yeni yeni oyun almaya başlamıştım bir sürü aksesuar aldım,zaten ps3 ü 200 TL ye almıştım yanında kol oyun kabloları ile birlikte
  • quote:

Eğer ilk sarı ışık olayı ise kurtarılma olayı varmış yani kurtarılma derken ilk defa gördüğü için yapılan işlem farklı olduğu için dayanma süresi biraz daha artıyor muş ama sonuçta yine verecek. Tamir ettireceğin yere güveniyorsan götür yapsın.. Birde bu sende ki olay bana 3 ay önce oldu ve 3 ay sonra sarı ışık gördü. Biraz daha kullan istersen ama fazla oynama ve oynadığın yer mutlaka havalandırmalı olsun.

zaten ps3 ün olduğu yer hava almıyor ve full toz çekiyor(siyat tv ünitesi) napıyım açıyım temizliyim felan düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşsizliktendir

quote:

Edilemez.

kaç para olur ve ne kadar sürer ki? daha yeni yeni oyun almaya başlamıştım bir sürü aksesuar aldım,zaten ps3 ü 200 TL ye almıştım yanında kol oyun kabloları ile birlikte

Alıntıları Göster
    Ps3'ü iyi fiyata almışsın ama umarım sarı ışık hatalı almamışsındır.Yani adam yaptırıp satmamıştır ,günahını almayayım da satanın ,aklıma geldi sadece..

Yukarıda dostum açıklamış..

Benim başıma gelmediğinden çok ayrıntılı bilmiyorum hacı. Eğer ilkse kurtarılabilir BELLİ BİR SÜRE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Ps3'ü iyi fiyata almışsın ama umarım sarı ışık hatalı almamışsındır.Yani adam yaptırıp satmamıştır ,günahını almayayım da satanın ,aklıma geldi sadece..

Ben de şimdi onu düşündüm
    Bir an önce git temizliğini yaptır . Makinan ısındığından dolayı ( fan işlemii yerine getiremediği için ) vermiştir o hatayı. Bu şekilde devam edersen sarı ışık görmen kaçınılmaz. Sarı ışık hatası 40-50 tl gibi bir fiyata yapılıyor. Ama öncelikle gidip kesinlikle fan ve makina temizliğini yaptırt derim yoksa sonraları başın ağrır.

edit: b,rde 2. el'de 200 tl'ye fat 60 gb'lık ps3 satan bir eleman vardı ve The Illusionist nickli birisine satmıştı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Haziran 2013; 3:36:18 >
  • quote:

Yukarıda dostum açıklamış..

Benim başıma gelmediğinden çok ayrıntılı bilmiyorum hacı. Eğer ilkse kurtarılabilir BELLİ BİR SÜRE..

O süre ne kadar kaç ay?
    Oynayışına göre değişir hacı..Ama altı ayı geçmez tahminimce..
  • quote:

Bir an önce git temizliğini yaptır . Makinan ısındığından dolayı ( fan işlemii yerine getiremediği için ) vermiştir o hatayı. Bu şekilde devam edersen sarı ışık görmen kaçınılmaz. Sarı ışık hatası 40-50 tl gibi bir fiyata yapılıyor. Ama öncelikle gidip kesinlikle fan ve makina temizliğini yaptırt derim yoksa sonraları başın ağrır.

Kendim yapıyım mı temizliğini? peki yeni bir fan alsam olur mu? ya da usb fan felan alsam yanına koysam?
  • quote:

Oynayışına göre değişir hacı..Ama altı ayı geçmez tahminimce..

ben bunu kasım-aralık gibi almıştım zaten 6-7 ay olmuş sarı ışık tamiri görmüş olma ihtimali çok yüksek 2.kez tamir olsa ne kadar sürer kaç ay
    2. kez kurtulma yok diye biliyorum hacım. Geçmiş olsun..
  • quote:

2. kez kurtulma yok diye biliyorum hacım. Geçmiş olsun..

şimdi çöp mü oldu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.