Şimdi Ara

Acil Punto almayı düşünüyorum ama aklımdaki sorular???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin rahatlıkla kullanabileceği bir araba olarak otomatik ya da triptonik olan ve fazla yakmayan bir araba almayı düşünüyorum.Şuan 2005 model Hyundai Getz sahibiyim ve benzinli ama düz vites.

Bu aracımı ki çok temiz 22000 km de 15-16000ytlye satıp yerine 2005-2006 model 20000-40000 km de punto almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mıdır?

Puntolarda sorunlar var mıdır? LAkin benim şuanki aracım garantili Punto alırsam 2005 garantisiz olacak ya da bitmeye yakın olacak.Servis masrafları ne kadardır, parçası ucuz mudur ve genelde sorun çıkarır mı?Çünkü bu araçta herşey var ve fiyatı çok uygun.İnsan meraklanıyor haliyle.

Alırken nelerine bakmamı tavsiye edersiniz.Servise de götürüp baktırırım zaten ama sizlerin deneyimleri benim için daha önemli.

Bir de dikkat ettim çok fazla benzinli punto yok ikinci elde 2005-2006.Ya da ben bulamadım diğer sitelerde.

Yardımcı olursanız sevinirim...

• punto derken grande puntodan mı bahsediyorsunuz yoksa bir önceki kasadan mı ?
  • alınabilir tabiki ama elinizdeki araçta küçük ve fazla yakıt tüketmeyen bir araç aslında..herhalde vites farkındandolayı böyle bir değişim düşünüyorsunuz..aslına bakarsanız eşinize pratik yaptırıp vitesli arabaya alıştırsanız da olabilir..
  • Normal Punto haklısınız sanıyorum eski kasa.Ben tam bilemiyorum bu aracın kasalarının nasıl olduğunu.Sadece çok hoş geldi tasarımı ve fiyatı da elbette.

Eşime vitesli öğrettik sayılır ama yine de içim rahat deği İstanbul trafiği söz konusu olunca.Ayreten Hyundai Getz benzinlisi bence sanıldığı gibi az yakmıyor inanın.Şu an o kadar hassas kullanımımla 190-200 binlerdeyim.Ama ekonomi sürüş teknikleri ile.

Kısacası bu aralar bir otomatik vitesli araba almam ve az yakanını bulmam iyi olur diye düşündüm.
  • umarım beklentilerinizi karşılayacak bir otomobile en kısa zamanda sahip olabilesiniz..
  • HOcam oncelıkle senın begendıgın kasa GRANDEPUNTO yanı yenı olanlar eskı ksaları pek hos degıl bence bırde getz ıcın verdıgın benzın yakıt degerlerı cok fazla geldı bana 200 bın ne demek ya bende 206 var full otomatık 17 jantlar düşün yanı 235 bın yakıyor e senınkıde benımkı kadar yakıyor nerdeyse

Punto ya gelınce mukemel tercıh yapmıssın bence bende arabamı satıp punto multıjet 1.3 75 hp dusunuyorum fıyatı 27 bın falan sıfır fıyatından bahsedıyorum ve ayrıca bu segmenttekı bır araba ııcın olaganustu ozelıkklere sahıp yol bılgısyarı abs vs vs bıtmez...
    ve ..... en önemlı konuda sadece sehır dısında 90 bın lıra yakması 9 kuruş yanı

fabraıka verılerı....ŞEHIR DISI TÜKETİM 100 KM DE 3.2 LİTREWWW.FİAT.COM.TR BAKABILIRSINIZ
    BUDA 90 bınlıraya gelıyor yanı yüz bın bıle degıl muthıs bence deneme sürüşü yapmadan kesınlıkle alma bu kadar övdük ama belkı begenmedıgın ozelıkklerıde yok degıldır sımdıden hayırlı ugurlu olsun ....

• quote:

Orjinalden alıntı: aykissyou

fabraıka verılerı....ŞEHIR DISI TÜKETİM 100 KM DE 3.2 LİTREWWW.FİAT.COM.TR BAKABILIRSINIZ

şehir dışı tüketim oranı 100 km de 3.5 litre yazıyor sitede.Bu da iyi bir rakam elbette..Yakında bir kampanya olursa donanım olsun, performans olsun alınacak bir araç gp..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.