Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 !!! Acil R5 1600 AF + RX 570 ITX + 16 GB Ram !!! Satın Al 8 Mart 2021 14:24 1 1 !!! Acil R5 1600 AF + RX 570 ITX + 16 GB Ram !!! Sistem özellikleri ; Ryzen 5 1600AF 12 nm Sapphire RX 570 4GB ITX 16 GB ram DDR4 2400 MHz ( O.C ---> 3200 MHZ ) A320M HDV-R4 Anakart 240 GB Toshiba SSd 7.1 Kulaklık Rampage Sn-RX 9 Monitör fiyata dahil değildir. Acer KG221Q 1 MS 75 HZ FReeSync İstenirse +500 TL yani toplamda 4500 TL. Sistem kozmetik olarak inanılmaz temizdir. Tüm parçalar monitör hariç teknobiyotikten sıfır olarak toplanmıştır ilk sahibi benim fakat faturası yok garantisi yok gibi düşünün. Klavyem bozuldu resimde görünen klavye arkadaşımdan aldım bazı yazılar silinmiş kendisi çok oyun oynadigi için biraz kötü kullanmış isteyen olursa onuda verebilirim. 7. Resimde görünen monitör sağ alt kısmında hafif bir kılcal çizik var gözünüze kesinlikle batmıyor çok uğraştım belli etmek için başka hiçbir durum yoktur. İsteyen olursa daha fazla resim atabilirim sistemin kesinlikle arkasındayım. Pazarlık payı yok. Takas yok. Elden teslim ilk tercihimdir. Yer İstanbul /Ümraniye. Kasanın kutusu ekran kartı ve işlemci kutuları bulunmaktadır.Forum dışına satılmıştır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GameTech 500W 80+ Bronze | Full Kutu | Fatura | Garanti | 500 TL