Şimdi Ara

Acil schengen için booking rezervasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar airbnb rodos adası konaklama ayarladım. Fakat konsolosluk booking istedi danışman vize işlerine bakan şirket bookingten bi rezervasyon yapmamı ödemeyi ileri tarihi secmemi söyledi en yakın tarih (kredi kartından çekilecek tam ücret) 2 gün sonra. Kredi kartı odememi internete kapattım. 18nde ücret çekecek. Sorum şu internetten ödemeye kapattım cekemedigi için rezervasyonu hemen iptal eder mi? Sorun çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam otele girişte ödeme imkanı sağlayan yerlere rez yapın. Bu durumda karttan çekim yapmaz, gidince ödersiniz. Öyle bir seçenek olması lazım.

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Hocam bulamadım oradaki aracı kuruluş iptal edebiliyorlar bu durumda dedi. Ben kredi kartını kullanıma kapattım ve o kadar da limit zaten yok. Sorum şu ödeme tarihi geçtiğinde rezervasyonum düşer mi yoksa ödemem için bana bir süre daha verir mi vizem en azından cıkana kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gesetzlosen

Hocam bulamadım oradaki aracı kuruluş iptal edebiliyorlar bu durumda dedi. Ben kredi kartını kullanıma kapattım ve o kadar da limit zaten yok. Sorum şu ödeme tarihi geçtiğinde rezervasyonum düşer mi yoksa ödemem için bana bir süre daha verir mi vizem en azından cıkana kadar..
    Net bir bilgim yok o konuda

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

• ya arkadaş, basit bir rezervasyonu nası bu kadar komplex hale getirebiliyorsunuz.
    açacaksınız kredi kartınız, ayarlayacaksınız limitinizi
    vize basvurusundan önce otelde ödeme alan bir otelden booking üzerinden rez. yapacaksınız.

yok ödemesiymiş yok kredi kartıymış yok son günüymüş.
    yunanistan vizesinin 3 haftaya kadar yolu var. ha 1 hafta ha 3 hafta. onuda bilemezsiniz.
    ona göre yapın rezervasyonunuzu.
    yok illa,benim dedidğim olacak açtırmayacagım o kartı diyorsanız da, 80yuro luk bir kumar oynadıgınızı unutmayın.
    adamlar daha geçen yıl bookingide kabul etmiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 17 Mayıs 2019; 12:38:22 >
  • çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.