Şimdi Ara

Acil - Serviste aracimi cizmisler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçiş olsun. Çizen eleman karşılığında stres çarkı bırakarak vicdani rahatlık sağlamış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Hocam 15 bin bakim ve boya koruma vs teklif ettiler sabah. Kayitlarda bir sey gorememisler ama sorun oradan kaynakli eminim bunlari kabul ederim. Rutus yapmislar boyamadan. Kucuk gocukleri debbi kaportaci varmis ona yaptiracaklarmis sorun cikarmak istemiyorum cok fazla.

Diger arkadaslari engelledim aciklama kismina iq yazdim :)

15 bin masraf çıkartacak neler olmuş öyle ben anlayamadım fotoğraflardan valla. neyse artık kaderde varmış hocam en azından sorunlu yollarla çözmediniz
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    15 bin bakımı hediye etmişler millete boş beleş demek yerine okuduğunuzu idrak edin DOLU yorum yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 28 Kasım 2017; 14:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    15 bin bakimini hediye edelim dediler hocam 15 bin tl degil :)ben de ekstra 2 yillik garanti isteyecegim bu aksam bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

15 bin bakimini hediye edelim dediler hocam 15 bin tl degil :)ben de ekstra 2 yillik garanti isteyecegim bu aksam bakalim

Ekstra 2 yıllık garanti daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ücretsiz bakım önerdiler. 15 ve 30 bin km için. Hemen hemen aynı fiyatlara geliyordu. Üstelemedim çok fazla tatsızlık çıkıp ağzımızn tadı kaçacaktı. Çokta güzel yapmışlar zaten. Sıkıntı yok Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Hocam 2 ücretsiz bakım önerdiler. 15 ve 30 bin km için. Hemen hemen aynı fiyatlara geliyordu. Üstelemedim çok fazla tatsızlık çıkıp ağzımızn tadı kaçacaktı. Çokta güzel yapmışlar zaten. Sıkıntı yok Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun. içinize sindi ise en güzeli. iyi günlerde kullanın aracınızı. en büyük kazası bu olsun inşaallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun düzeltmeleri ve içinize sinmesi iyi olmuş. Sizin olayda bizlere de tecrübe olmuş olsun, bundan sonra arabayı bakımdan sonra iyice incelemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.