Şimdi Ara

Acil - Serviste aracimi cizmisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bakim icin peugeot 3008 gtline aracimi servise biraktim. Sag on kapi alti ve sol kapi altini guzelce elden gecirmisler. Servisteyim.

Ne yapmam gerekir.

bu ikisi sağ ön kapıda olanlar.

bu sol arka kapı

bu da araçta unuttukları stres çarkı gibi bir zımbırtı. kıl vs yapışmış.

Arkadaşlar aracı almadım. 1-2 avukat arkadaşım var onlara danıştım. Uzlaşmaya git vs dediler. Serviste olduğu için kamera kayıtları vs zaten hallolur diyorlar bakalım. Sabah bırakırken herhangi bir belge vs de verilmedi bana. Akşam servisin bahçesindeydi araç Oraya bırakacaklarını söylemişlerdi. Güvenlikten anahtarları aldım binmeden bir bakayım dedim. Gördüğüm manzara bu.

Servis müdür aracı servise geri çekti. Çektiğinde dolanayım dedim sol arka kapıdan gördüğüm manzara da ortada. Aracı dün kullandık en son. Kesinlikle böyle bir şey yoktu. Araca her iniş binişimde bir tur atar bakarım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 27 Kasım 2017; 21:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Soyle bahsedeyim ikinci kisimdaki sorunuz icin. Aracimi gecen gunlerde sattim. Satmadan once ekspere kendim soktum. Sms ile dogrulatmasini kendim yaptim.

Cunku biliyorum ki arac alacak olan kisi en az 3-4 araci ekspere ve sms ile sorgulwtmaya sokuyor bu da en az 1000 tl masraf demek.

Kendim nasil almak istersem oyle satarim. Kimsenin ahini almak istemem.
  • Bence çizikleri filan düzelttir ve değer kaybını karşılamalarını sağla aracı da bu şekilde teslim al

• zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    değer kaybını konuş ve aracı teslim alma değer kaybı ödenene kadar..
  • oncelikle servis teslim formunu doldur. araci soyle saglam verdim boyle cizilmis teslim aldim. diye. sonra formu servis mudurune ver altina savunmasini yapsin. imzalasin. servis teslim formunun 2 nusha oldugundan ve yazdiklarinizin alttaki forma gectiginden emin olun. eger mudur formu doldurmazsa imzalamazsa o zaman noter cagiracagim. noter huzurunda tutanak tutturacagim de. tutanagi tuttuktan sonra oturun deger kaybi mi tamirat mi konusuyorsaniz konusun. en mantiklisi servis hizmeti anlasmasi yapin. 5 sene ucretsiz bakim gibi. kimsenin cebinden para cikmadan en hizli yol bi

• Yazıkbi de 3008 gtline gitti orjinalliği insan kafayı yer.

• Rezillik şimdi çamura yatacaklar aldığımızda vardı diye, geçmiş olsun peşini bırakmayın.
  • Hocam yatamaz aracimda onlu arkali kamera var disarida yaptiysa kayit altinda iceride yaptiysa servis kaydinsa goruntuler olmali. Ayrica aracta kıl yapismis stres carki bile cikti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sunroof fitil tamir yardim
    2 yıl önce açıldı
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi servis? İfşa edin. En güzel ceza budur.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sorunu yarin cozmezlerse edecegim hocam sozluge vs de yazacagim

• absorb3 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama benim bunlara zamanım yok. Profilimi inceleyerek laf atsaydın keşke.
  • Valla hocam yapıyorlar geçmiş olsun. Hiç bir şey yapamasalar bile küllüğün içindeki bozuk paraları çalıyorlar. Servise gidin güzel bir sövün kamera kayıtlarını isteyin. Stres çarkındaki parmak izinden yapanı bulurum dava açarım diyin eşşek gibi yola gelirler. (Kusura bakma biraz cinlendim bu tip konularda hassasım.)

• zx6r kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam. Yok estağfurullah. İnanılmaz keyfim kaçtım anlatamam. Hayır bakmasam alsam eve gelsem benim üzerime iteleyeceklerdi.

Yarın kamera kayıtlarına vs bakacaklar. Ben aracı bıraktım orada iş benden çıktı.

Tahmini değer kaybı nedir acaba o beni düşündürüyor.
  • Geçmiş olsun hocam Allah sabır versin ne diyeyim.

• sağ olun hocam tahmini ne kadar değer kaybı olur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

sağ olun hocam tahmini ne kadar değer kaybı olur sizce

Orasına birşey diyemem ama ben alsam böyle bir aracı dert etmem nasılsa resimleri var bence bakım falan isteyin derin değilse pasta cila bir de tamam.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Ezik de var galiba. Şimdi işin içinden gel de çık. Mecbur lokal boya gerekli. Boyasızsa kapı hiç elleme bence değer kaybını al daha iyi. İki ucu boklu değnek gibi anlayacağın.

Boya koruma çizik giderme gibi uygulama önerirlerse yaptır tabi ücretsiz olarak. Resimler de parlıyor çok belli olmuyor çiziklerin boyutu göze batması uzaktan fark edilmesi bunlar önemli.

hocam sol arka kapıdaki baya 1-2 mm yemiş. acaba yıkarken o makinenin ucu mu çarptı diye düşünüyorum.

sağ ön kapıda 1-2 göçük var çekilip düzeltilir de boya atmış tabi.

bu boya koruma çizik giderme vs dediğiniz şeyler masraflı şeyler mi ?
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Lokal boya olsun göçük düzeltme olsun boya koruma çizik giderme bunlar maliyetli güzel işçilik gerektiren şeylerdir. Servislerin çoğu lokal boya yapmıyor.

Sizin yapacağınız şey boyatmayın aracınızı ufak tefek çizikler canınızı sıkmayın fakat göçükleri düzeltsinler. Şimdi kapılarınızda boya yoksa resmini çekip olan olmuş diyin sadece göçükleri düzelttirin. Tabi olayın üzerine giderek bunu ücretsiz yaptırın.

Eğer servis hatamızdan ötürü boya koruma falan yapalım derse kabul edin. Dediğim gibi kapılarınız boyasızsa boyatmazdım.

Anladim hocam. Buyuk kaza bela olmasin da yapacak bir sey yok. Gocukleri duzelttiririm boya koruma vs yaparlar ama oralar boya istiyor maalesef.

Boya yok arqbada boyatmayiz artik yapacak bir sey yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Anladim hocam. Buyuk kaza bela olmasin da yapacak bir sey yok. Gocukleri duzelttiririm boya koruma vs yaparlar ama oralar boya istiyor maalesef.

Boya yok arqbada boyatmayiz artik yapacak bir sey yok :(

Sonuç ne olursa olsun bayiyi ifşa etmeniz gerektiğinde ısrar ediyorum. Tabi zararınızı tam olarak tazmin ederlerse. En azından PM ile bilgi verin ki millet teyakkuzda olsun o bayiye gidecek kimseler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.