Bildirim
Acil Tavsiye Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
759 lira iyi fiyat. Genel amaçlı olarak kullanılabilecek bir notbook. Boşuna 900 liralık 1000liralık modellere bakmana gerek yok. düşük seviye bir ekran kartı için 250-300 lira fazladan vermeye değmez. Al lenovoyu bak keyfine.. -
Lenovo'yu al hiç düşünmeden -
z580 nasıl yavaş çalışıyor.anlamadım. w8 yüklü gelmişse demekki abuk sabuk program doludur. Formatlarsanız yavaşlık filan kalmaz. -
tavsiyeler için teşekkür ederim. hb dan 899 a fujitsu Ah-532 siparişi verdim. hp 530 3 gb ramli window 7 yüklü emektar bilgisayarıma göre geç açılıyor ve tepkime süresi yani komutları yerine getirmesi daha yavaş. benim de garipsediğim bir durum ama dediğiniz gibi diğer yüklü programlardan kaynaklanmakta sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X