Şimdi Ara

Acil Tavsiyelerinizi bekliyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı oyun bilgisayarı haline getirmeyi planlıyorum bunun için ilk ekran kartı almayı düşünüyodum ama sonra fark ettim ki ram im fln da çok kötü 1 gb ram var arkadaşlar bilgisayarımın en azından skyrim ve assassins creed III ü fln kaldırabilecek potansiyele sahip olmasını istiyorum bütçem yaklaşık 300 Tl ye yakın uygun ürünler varsa lütfen söyleyin birkaç ay daha bekleyerek bütçemi arttırmayı planlıyorum şuanlık sadece önerilere ihtiyacım var . Bu arada arkadaşlar elimde 2. El 1 gb lik ram var onu pc ye uygun bir ram ile takas edebilirmiyim ????????????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunreyiz07

Arkadaşlar bilgisayarımı oyun bilgisayarı haline getirmeyi planlıyorum bunun için ilk ekran kartı almayı düşünüyodum ama sonra fark ettim ki ram im fln da çok kötü 1 gb ram var arkadaşlar bilgisayarımın en azından skyrim ve assassins creed III ü fln kaldırabilecek potansiyele sahip olmasını istiyorum bütçem yaklaşık 300 Tl ye yakın uygun ürünler varsa lütfen söyleyin birkaç ay daha bekleyerek bütçemi arttırmayı planlıyorum şuanlık sadece önerilere ihtiyacım var . Bu arada arkadaşlar elimde 2. El 1 gb lik ram var onu pc ye uygun bir ram ile takas edebilirmiyim ????????????

böyle bir tarif yok ayrıntılı anakart modeli felan lazım. psu kaç watt .

• Bana aslında oyun haram biliyonmu :D Hiç bakmadım kaç watt olduğuna yarın kasayı açar bakarım yani en azından bikaçtane bütçeye uygun ekran kartı fln önerebilirmisin ?

• quote:

Bana aslında oyun haram biliyonmu :D Hiç bakmadım kaç watt olduğuna yarın kasayı açar bakarım yani en azından bikaçtane bütçeye uygun ekran kartı fln önerebilirmisin ?

SAPPHIRE
    HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    240 TL
  • Peki hocam bu ram işini naparız ?

• quote:

Peki hocam bu ram işini naparız ?

dediğim gibi ayrıntılı bilgi lazım

senin ram kaç mhz ddr kaç anakart nedir vs. cpu-z programını yükle MAINBOARD VE MEMORY kısımlarının resmini bana at.
  • Tamam hocam saolun ama şuan ipaddeyim o yüzden yarına anca ... Bide hocam acaba biraz daha bekleyip bi ps3 fln mi alsam ben bu pc yi adam edemem ne dersin üstad ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    geçen hafta açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam hocam saolun ama şuan ipaddeyim o yüzden yarına anca ... Bide hocam acaba biraz daha bekleyip bi ps3 fln mi alsam ben bu pc yi adam edemem ne dersin üstad ??

+1 , ps3 kuracağınız ucuz pc den daha üstün olacak, tabi 100 TL' de 3 oyun için bütçe lazım, sonra takas/takas oynarsınız baya. Ben yeni 2. el ps3 super slim 12gb aldım 315 TL ye , tertemiz tavsiye ederim. 1-2 sene sonra adam gibi pc veya ps4 alırsınız. dandik ps3 donanımı ile ne oyunlar yapıyor adamlar beheey, hemde TR oyun var .
  • Oyunlar sorun olmaz benim icin ama bende iste 2. el alma fobisi var reyiz :S herseyi 0 almam gerekiyo zaten en cok o koyuyo bana :D Reyiz senin ucuzbilsigin yerler varmi acepp ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.bimeks.com.tr/urun/125753/sony-playstation-12gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx. reyiz bu nasill ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.bimeks.com.tr/urun/125753/sony-playstation-12gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx. reyiz bu nasill ??

pahalı biraz eurosia garantilidir belki ondan yoksa;

http://www.syd.com.tr/Sony-Ps3-Super-Slim-12-GB-TURKCE-24-AY-GARANTI,PR-527.html

2 kere alış veriş yaptım bile , çook hızlılar ve sorunsuz çat diye geliyor oyunlar siteyi bilmiyorsanız yani.

"0" takıntınız yoksa benim gibi 2. el alın 4 aylık makiyanı 315 'e aldım, 135 TL daha ucuz 4 tane 2. el oyun yapar aradaki farka değer.Forumun 2. el bölümüne bakın.

• quote:

www.bimeks.com.tr/urun/125753/sony-playstation-12gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx. reyiz bu nasill ??

Birde 12gb geçekten zorlayacak eğer 3-5 oyun aynı anda oynarsanız, benim gibi bitirip elden çıkarın oyunu hem paranız değer kaybetmez hem 12gb verimli kullanırsınız, sorunsuz kullanabilmek için.
  • Aslında benim için daha uygun senin önerdiğin :D oyunları torrentten fln yüklesemmmm.... ??? :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.