Şimdi Ara

acil tavsiyenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar acil bir laptop almam gerekiyor kız kardeşim bilgisayar öğretmenliği 1.sınıf ta okuyor kendisinde bir eski makine vardı tamamen bozuldu
    ve acil bir makine almam lazım ve baya uzağım laptop teknolojisinden almışken en iyisi olsun 3 yıl kadar bir süre ihtiyacını fazlası ile karşılasın
    maksimum 1800 tl ye kadar bütçem var fazlası beni sarsar cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunarım....

• tşk ederim maalesef cevap gelmedi araştırır iken bu dikkatimi çekti Asus X550JK-XO012D biraz pil erken bitiyor gibi olsada yeteri kadar işini görür herkese tşk ederim
  • Merhaba belirttiğiniz laptop orta yani.Günlük işlerini rahatlıkla yapabilir.

<<<<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDos

Merhaba belirttiğiniz laptop orta yani.Günlük işlerini rahatlıkla yapabilir.

<<<<<

tşk ederim aldım ve gönderdim öğrenciimize sonradan şunu gördüm keşke alsaymışım dedim en azından 800 liraya yakın cebte kalırdı baya iyi yorumlar aldım bununla ilgili
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g500-59-424122-notebook?keyword=g500 59 424122

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.