Şimdi Ara

acil telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzunluğu 10.30 cm yi geçmeyen hd olan andıroit son sürüm yüklü olan dokunmatik cep telefonu önerilerinizi bekliyorum sonyericson vperia mini haricinde başka altarnatif tel önerilernizi bekliyorum ama boyu 10.30 cm yi geçmiycek kaba ve uzun telefon sevmiyorum cevaplarınızı bekliyorum xpera mini istemiyorum çünkü ikinci eli en fazla 54o lira olucak hadi 20 tl de pazarlık payı olsun o kadar xperia mini pronun 600 den aşşağı yok ikinci eli yok

• galaxy gio
  • live with walkman yada ideos x5 olabilir
  • glaxy gio ya baktım 2.2 florya yüklü son sürüm değil yüklenebilyi derseniz alıcam aslında küçük olması dişinda birazda iş yerinde mola saatlerinde oyun oynuycağım bir tel olucak gio da oyun konusunda sıkıntı olurmu? bşrde youtubesen video izlerim sık sık
  • Wave alın derim.

yazılım desteği hiç kesilmeyecektir çünkü kendi işletim sistemi.

yazılımı androidden daha verimli donanımı doğal olarak daha iyi kullanıyor.

iostaki gibi düşük donanımda yüksek performans gösterir yani wave ile aynı donanımda android telefon daha yavaştır.

bunu Ace ile Wave M'i karşılaştırdığımda gördüm gerçekten aralarında çok fark var.

wave haricinde alternatif olarak önerebileceğim telefon Neo-NeoV'dir onlarında 2.elleri pek bulunmuyor ve bütçenize uygun değil.

Walkman donanım olarak iyidir fakat bravia engine ekran yoktur çözünürlük düşüktür.
  • en güzeli biraz daha bekleyip xperia mini pro nun fiyatın aşşağı inmesi şu an ikinci eli 600 civarı 3 yada 4 aya kadar 540 liraya iknci eini bulurum gibime geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    4 sa. önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.