max 300TL'ye en kullanışlı telefon tavsiye edebilirmisiniz?Telefonumun ekranı kırıldı yeni bi telefona ihtiyacım var bugun alıcam.Teşekkürler
Sana şiddetle Nokia 5230'u öneririm. Fiyatına göre çok iyi bir telefon ve asla sıkılmazsın. Çünkü Ovi desteği sayesinde değişik uygulamalar ile sıkılmazsın. Fakat sana Samsung önerenler olacaktır, sana bu fiyata asla Samsung önermem. Çünkü Samsung'un uygulama mağzası sadece 4 tane mi 5 tane mi telefon için. Yani Samsung Star'ı, Monte'yi yada Corby gibi fiyatı uygun sandığın Samsung'un dokunmatik telefonlarından birini aldığın andan itibaren yalnızsın demektir. Çünkü hiç uygulama filan bulamazsın, ayrıca dokunmatiğinden bile sıkılıyorsun bir kaç ay sonra. Yani kısacası şiddetle Nokia 5230 derim.
@NightSLayer yorumun için teşekkürler.Ovi desteği,ücretli olarak indirilen programlar mı oluyor.Yoksa istedğimiz porgramı indirip bedavaya kullanabiliyormuyuz? 5230'a bakıyorum suan.
bazıları ücretli bazıları ücretsiz, ama sıkılmazsın. telefoun menüsünde "ovi store" çıkar, onu tıklayıp internetten indirirsin ama telefondan indirme bence. Çünkü wi-fi yok maalesef ama bilgisayarından Ovi store'a girip istediğin şeyi oradan indir, sonra uygulamayı telefona atabilirsin. Çünkü internet paketin olsa bile indirdiğin şeylerin boyutları sınırı geçebilir. Ama bilgisayardan indirince sorun olmaz.
5230 a veya 6303 e bak derım
yerinde olsam L700i alırım, teknosada 249TL. 3g ve 2mp . Dokunmatik falanda değil.
NightSLayer sana katılıyorum dostum Samsung Star 5233 aldım güzel zannediyordum millet atıp atıp güzel diyor ve 2.haftaya bile gelmeden insan sıkılıyor.Nokia 3310 um olsa daha iyi olur diyorsun bende yeni telefon alcam kararsızım.