Şimdi Ara

Acil Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: yasin539

Dedim ya 750 TL'yi geçmesin istiyorum ayrıca Samsung dışında marka seçerken tereddütte kalıyorum.

Bu mesajı gördükten sonra fazla uzatmamaya karar verdim, al win gibi bi çöp subwayde kassın samsungun ne olduğunu öğrenince at gözlüğünü çıkarıp düzgün bi telefon bakarsın.

Dediklerinden sonra Galaxy WIN almakdan kesinlikle vazgeçtim teşekkür ediyorum yorumlarınız olmasa belki bu çöp telefonu alacaktım işte Sony Xperia L ile GBD arasında kaldım kredi kartına taksit olsa hiç düşünmeyeceğim fakat işte senetli olunca 950ye kadar çıkıyor o yüzden fiyatı yüksek tutamıyorum.

• yasin539 Y kullanıcısına yanıt
    Sevindim, gmd bu fiyara alabilecegin en iyi telefon. L nin performansı dusuk. Paran yoksa birlktir gmd2 bekle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sevindim, gmd bu fiyara alabilecegin en iyi telefon. L nin performansı dusuk. Paran yoksa birlktir gmd2 bekle derim

GMD2 ne zaman çıkacağını ve fiyatını biliyormusun acaba?
  • quote:

quote:

Yaza dogru nisan mayıs gibi cıkar 750 tlye alınabilir tahminlerine gore.

• quote:

quote:

quote:

Yaza dogru nisan mayıs gibi cıkar 750 tlye alınabilir tahminlerine gore.

Bekleyeceğimi sanmıyorum Mart'da çıkacak dediler ama bekleyemezsem GMD alacağım tek sorun şarz yeri bozuluyormuş acaba bendede olurmu diye korkuyorum.
  • 499TL'ye Lumia 525 oyun ihtiyacını giderir. Uzun zaman da işini görür. İlle de Android demiyorsan, diğer özellikleri işini görecekse ailene fazla yük olmadan seni memnun edebilir. Hatta muhtemelen ondan biraz daha pahalı Android telefonlardan daha uzun süre de güncel oyunları oynamaya devam edebilirsin. Aşağıdaki konuda sorarsan bilgi verirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_84483240/tm.htm

İlle de Android diyorsan Piranha Zen'e bakabilirsin. Bim'e 569TL'ye gelecekmiş.

İncelemesi bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_88428542/tm.htm

Ana konusu da bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_86508452/tm.htm

Biraz daha bekleyebilirsen Zopo da geliyor. 500-550TL'ye Zopo ZP700, ya da 750-800TL'ye Zopo ZP980+ diyorlar. Onları düşünebilirsin.

Onun konusu da bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

499TL'ye Lumia 525 oyun ihtiyacını giderir. Uzun zaman da işini görür. İlle de Android demiyorsan, diğer özellikleri işini görecekse ailene fazla yük olmadan seni memnun edebilir. Hatta muhtemelen ondan biraz daha pahalı Android telefonlardan daha uzun süre de güncel oyunları oynamaya devam edebilirsin. Aşağıdaki konuda sorarsan bilgi verirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_84483240/tm.htm

İlle de Android diyorsan Piranha Zen'e bakabilirsin. Bim'e 569TL'ye gelecekmiş.

İncelemesi bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_88428542/tm.htm

Ana konusu da bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_86508452/tm.htm

Biraz daha bekleyebilirsen Zopo da geliyor. 500-550TL'ye Zopo ZP700, ya da 750-800TL'ye Zopo ZP980+ diyorlar. Onları düşünebilirsin.

Onun konusu da bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/tm.htm

Çok saol güzel anlatmışsın ama kesinlikle android bir telefon ve markasının düzgün birşey olmasını istiyorum.Galaxy WIN'den vazgeçirdiniz özelliklerinin kötü olduğunu söylediniz çok saolun.Herkeze yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum.

General Mobile Discovery'nin orjinali de Çinli, Gionee diye bir markanın E3 adlı modeli.

Piranha Zen de Micromax adlı bir markanın telefonu. Zopo Çinli zaten. İsmini koruyarak gelmiş.

Huawei G610'a da bakabilirsin. Vodafone'larda satılıyor 599TL'ye. İsmini duymamış olabilirsin, ama kaliteli telefonlar yapar. Samsung'tan sonra en çok Android telefonu satan Huawei'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 1 Mart 2014; 1:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

General Mobile Discovery'nin orjinali de Çinli, Gionee diye bir markanın E3 adlı modeli.

Piranha Zen de Micromax adlı bir markanın telefonu. Zopo Çinli zaten. İsmini koruyarak gelmiş.

Huawei G610'a da bakabilirsin. Vodafone'larda satılıyor 599TL'ye. İsmini duymamış olabilirsin, ama kaliteli telefonlar yapar. Samsung'tan sonra en çok Android telefonu satan Huawei'dir.

Huawei G610 şimdi inceleme fırsatı buldum gayet güzel telefon yarın ilk işim onu detaylı bir şekilde incelemek olacak şimdi uyumam lazım teşekkür ederim tavsiyen için.
    Orjinal kablo usbyi zorluyor, bozaniarın hepsi orjinal kullanmış. Ben samsungun kablosunu kullandım 5 ay boyunca hicbir sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orjinal kablo usbyi zorluyor, bozaniarın hepsi orjinal kullanmış. Ben samsungun kablosunu kullandım 5 ay boyunca hicbir sıkıntı yaşamadım

5 aydan sonra telefonu ne yaptın bozuldumu yoksa değiştirdin mi?
  • Samsungu aklindan cikar 1000 eger ikinciel almicaksan 0larin a o para verilmez bime piranha zen gelio 570 e kiliffli istersen onu al bnde dusunuyorum suan s3 var bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

Samsungu aklindan cikar 1000 eger ikinciel almicaksan 0larin a o para verilmez bime piranha zen gelio 570 e kiliffli istersen onu al bnde dusunuyorum suan s3 var bende

Telefonu inceledim şimdi gerçekten özellikleri,işlemcisiyle her yönü iyi acaba sorun çıkartırmı sonradan.Bu telefonun yarısı bile etmeyen samsung cihazları 1000TL'ye satılırken bu telefonun 570 TL olması insanı biraz korkutuyor.@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin539 -- 1 Mart 2014; 13:18:38 >
  • Motorola Atrix tecrübemden dolayı diğer modelleri Türkiye'ye gelse Motorola harici telefon kullanmam; o yüzden Moto G.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle katiliyorum. Cok dandik bir sarj kablosu var. girerken zorluyor zaten en 1 defa taktim sonra kenara kaldirdim. Samsung un sarj aleti ile devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Motorola Atrix tecrübemden dolayı diğer modelleri Türkiye'ye gelse Motorola harici telefon kullanmam; o yüzden Moto G.

Evet gerçekten güzel telefon.onuda takibime aldım :)
  • quote:

quote:

Sattım, gmd az geldi bana ozellikle kamerası.

• quote:

quote:

quote:

Hımm.bunu söylemen iyi oldu bana kamerası iyi telefon lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin539 -- 1 Mart 2014; 17:35:04 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hımm.bunu söylemen iyi oldu bana kamerası iyi telefon lazım.

Bu fiyata herhangi bi telefonda bu kadar iyi bi kamera yok zaten. Ben butceyi artırdıgım icin yetmedi.

Kamerayı merak ediyorsan gunduz mukemmel ama ısık los oldu mu kumlanma yapıyor. Bembeyaz yeri cekersen de ortada pembemsi ton oluyor, ucuz kameralarda olur genelde. 600 tlye daha iyisini beklemek hatadır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

Samsungu aklindan cikar 1000 eger ikinciel almicaksan 0larin a o para verilmez bime piranha zen gelio 570 e kiliffli istersen onu al bnde dusunuyorum suan s3 var bende

Telefonu inceledim şimdi gerçekten özellikleri,işlemcisiyle her yönü iyi acaba sorun çıkartırmı sonradan.Bu telefonun yarısı bile etmeyen samsung cihazları 1000TL'ye satılırken bu telefonun 570 TL olması insanı biraz korkutuyor.@

Donanimhaber inceledi mesut cevik iyi diyor biz onun yalancisiyiz ama s3 baska o baska ornegin piranhada otg yok galiba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.