Şimdi Ara

Acil Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar direk konuya giricem telefon almayı düşünüyorum aklımda lg g3 ün 32 gb lık modeli vardı ama son bikaç gündür kafam karışık telefon konusunda... LG mü alsam yoksa note 4 ü mü beklesem diyorum note 4 ,, 1 ay sonra piyasaya çıkıyomuş o kadar beklemekte istemiyorum tavsiyeleriniz nelerdir diğer telefon tavsiyelerine de açığım

NOT = Alıcağım telefonun en azından bi 6-7 ay 100-150 liradan fazla değer kaybetmemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonLife

selam arkadaşlar direk konuya giricem telefon almayı düşünüyorum aklımda lg g3 ün 32 gb lık modeli vardı ama son bikaç gündür kafam karışık telefon konusunda... LG mü alsam yoksa note 4 ü mü beklesem diyorum note 4 ,, 1 ay sonra piyasaya çıkıyomuş o kadar beklemekte istemiyorum tavsiyeleriniz nelerdir diğer telefon tavsiyelerine de açığım

NOT = Alıcağım telefonun en azından bi 6-7 ay 100-150 liradan fazla değer kaybetmemesi lazım

800lira üstü 6-7 ayda 100-150 lira değer kaybetmeyen telefon varsa söyle bizde alalım
  • En hizli deger kaybeden cihazlar samsunglar genelde,bencede g2 dusunun fakat butce varsa z2 onceliginiz olsun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: LeonLife

selam arkadaşlar direk konuya giricem telefon almayı düşünüyorum aklımda lg g3 ün 32 gb lık modeli vardı ama son bikaç gündür kafam karışık telefon konusunda... LG mü alsam yoksa note 4 ü mü beklesem diyorum note 4 ,, 1 ay sonra piyasaya çıkıyomuş o kadar beklemekte istemiyorum tavsiyeleriniz nelerdir diğer telefon tavsiyelerine de açığım

800lira üstü 6-7 ayda 100-150 lira değer kaybetmeyen telefon varsa söyle bizde alalım

usta zaten bende biliyorum bu durumu ama 2000 lira verdiğim telefonda 1-2 ay sonra 1500 lira olmasın yani

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

En hizli deger kaybeden cihazlar samsunglar genelde,bencede g2 dusunun fakat butce varsa z2 onceliginiz olsun bence

dostum g2 değilde daha çok g3 düşünüyorum z2 ile karşılaştırdığımda bi çok artısı var su geçirmezlik dışında ki o da benim için farketmez
  • peki g3 konusundaki yorumlarınız ve kullanan varsa görüşleri izlenimleri nelerdir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.