Şimdi Ara

ACİL TELEFONA İHTİYACIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SE VİVAZımı bozdugum için yeni bir telefon amayı düşünüyorum. Sybian kullanmak istemiyorum, nette video izleyebilmek istiyorum, kaliteli müzik ve radyo dinleyebilmek istiyorum. Ortalama bir kamera yeterli limitim 750 tl yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. Dokunmatik veya klavyeli olması önemli değil. 2 gün içinde alacağım telefonu şimdiden teşekkürler.

• İdeos X5 yada biraz daha üstüne koyup Optimus Black yada Xperia Neo almanı öneririm
  • Bütçenizi biraz aşacak ama haftasonu Darty kampanyası dahilinde HTC Desire Z 869TL(999tlden düşünüypr) SE X10i cep telefonu da 899tl, 100 lira indirimle.
  • garanti ve teknik desteği göz önüne alarak x5 i eledim, xperia neo olabilir. 7 yıldır se kullanıyorum bir alışkanlık var ama garantilimi neo lar, lg ninde pek bir teknik desteği olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman3439

garanti ve teknik desteği göz önüne alarak x5 i eledim, xperia neo olabilir. 7 yıldır se kullanıyorum bir alışkanlık var ama garantilimi neo lar, lg ninde pek bir teknik desteği olduğunu düşünmüyorum

Evet hocam butcenizi biraz yukselterek xperia neo alabilirsiniz
  • s8530
  • bütçeyi zorlayabilirseniz neo güzel bir alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman3439

garanti ve teknik desteği göz önüne alarak x5 i eledim, xperia neo olabilir. 7 yıldır se kullanıyorum bir alışkanlık var ama garantilimi neo lar, lg ninde pek bir teknik desteği olduğunu düşünmüyorum

Evet resmi garantili hizlial ve HB satiyor suan da
  • LG Optimus Black yada Neo öneririm ikisininde garantisi var LGde teknik destek olduğunu düşünmemenize sebep nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

İdeos X5 yada biraz daha üstüne koyup Optimus Black yada Xperia Neo almanı öneririm

mantıklı bir tavsiye. bence de en mantıklısı fiyatı biraz daha arttırıp optimus black ya da xperia neo almak. bir de htc wildfire s var bi arkadaşım yeni aldı da tasarımı ufak hoş bir smartphone biraz bayan telefonu gibi ama güzel. fiyatı 800 tl felandı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 4 Ağustos 2011; 10:21:29 >
  • htc wildfire es al o kadar pahalı bir telefonda değil memnun kalırsınız
  • htc wildfire s'te flash desteği yok diye biliyorum. telefonu aldıktan sonra yok şu browser indir video izle gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. sybian kullandım malum :)

Lg'nin çok yyagın olmadığını düşünüyorum, yanılıyorumdur büyük ihtimalle araştırmadım hiç. Optimus ve Neo arasındayım yardımlarınız için teşekkürler.

Başka tavsiye olursa dinlemeye hazırım
  • Neo 2.3 Optimus 2.2 diyor, kamera olarak Neo 8 Optimus 5 mpiksel, se'nin ses kalitesini biliyorum şüphe etmem sanırım Neo alıcam.
  • Bencede neo al hocam
  • neo nun sar değeri yüksek diye biliyorum hocam!!! ama güzel telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.