Şimdi Ara

Acil Tofaş Doğan 93 Model Ve Üzeri Araç Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tofaş doğan tercihen s sl slx serisi taksi çıkması olmayan 93 model ve sonrası için ki bu heralde 96 ya kadar geçerli olur yeni muayneli altnda gram çürük olmayan şaftı kasası sağlam lpg li max 6000 ve 100 200 lira en fazla değerinde araç arıyorum 3 aydır sahibinden.com u geziyorum araba pazarına gidiyorum ama bir türlü sağlam tofaş bulamıyorum. istanbul avrupa yakası kağıthanedeyim tabiki burdaki araçlara bakıyorum. telefonum : 0537 295 47 65 saygılarımla...

• Temiz arabayı neden satsınlar :) altın gibi maşaallah bu arabalar yanlız hocam tercihini hiç sorguladınmı neden tofaş
  • acemiliğimi atacağım artı parçası ucuz be abiii
  • Hocam sana tavsiyem tofaş olayını geç binecem diyorsun accent falan al 7000 falan alırsın parçasıda çok değil tofaş alma diyorum bende var düşün yani kullanıyorum hoşlanıyorum iş için hor kullanıyoruz tamam ama binek arabam farklı parça olayına gelince herkes aynı şeyi söylüyor parça ucuz diye haklılar geçen arka lamba kırıldı 5 lıra taktırdım ama dediğim aracta 8 10 lira sankı her 3 ayda bır duvaramı vuracaksın iyi düşün derim kendine rahatınada dikkat et
  • tofaşın özellikle slx in temizine 7-8 den aşşağı istemiyorlar pek.şahin1.4 bakabilirsin.Fakat illa tofaş olması şart değil,bencede biraz araştırsan iyi olur.Hayırlısı olsun
  • bügün bir araç sahibiyle konuştum yarın aracı görmeye gidecam doğan 93 sl araç temiz gibi ilk göz ağrımız tofaş olsun bakalım bende pek istemiyorum ama 3 4 aydır tırmanıyorum bu kadar yoğunlaşmışken vazgeçemem beyler.. Allah tahsilatımızı affetsin
  • Hakkına hayırlısı...
  • 6000 ne temiz tofaş yok artık geçen sene vardı bu sene piyasa yüksek 8000 ne istanbul dışında temizler var
  • haklısın bende daha alamadım heralde çürük bir şahin alacam en sonunda......:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.