Şimdi Ara

Acil tüm verilerim gitti yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müşteri bilgisayarını kurarken çeneye tutuyordu nero bacuplu son sürüm kurmuştum bu hardisk bölümü yedekleme için kullanılabilir falan dedi evet dedim hızlı okumadan geçtim şimdi hdd sıfır byte virüs girmiş gibi dosya sistemini sildi içine giremiyorum sabit diski biçimlendirin diyor
    format atıp içndekileri kurtarmaya uğraşmadan alabileceğim bir program varmı içindeki dosyalarımı neyle görürüm lütfen yardımcı olun herşeyim gitti hadi salla onları bi müşterininde verileri resimleri vardı o beni düşündürüyor teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: piracz

Arkadaşlar müşteri bilgisayarını kurarken çeneye tutuyordu nero bacuplu son sürüm kurmuştum bu hardisk bölümü yedekleme için kullanılabilir falan dedi evet dedim hızlı okumadan geçtim şimdi hdd sıfır byte virüs girmiş gibi dosya sistemini sildi içine giremiyorum sabit diski biçimlendirin diyor
    format atıp içndekileri kurtarmaya uğraşmadan alabileceğim bir program varmı içindeki dosyalarımı neyle görürüm lütfen yardımcı olun herşeyim gitti hadi salla onları bi müşterininde verileri resimleri vardı o beni düşündürüyor teşekkürler

Bir çok veri kurtarma programı piyasada mevcut. Ama anladığım kadarıyla verileriniz önemli riske girmeyin. Profesyonel yardım alın. Tavsiyede de bulunabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.