Şimdi Ara

Acil Tv Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iki tv arasında kararsız kaldım
    1.Samsung 40d5000 Elektroworld de 1500 tl
    2.Lg 42lv4500 Vatanda 1500 küsür
    sizden acil yardım bekliyorum.

• LG 42LV4500 al

• berbat derken ney berbat mis cok merak etim ben simdi

herkesin gözü deyiksitir

gideceksin dükanne alacaksin komandoyu eline zap yapacaksin .

Samsung ben gördün Full HD iyi gösteriyordu

sonra ben Bu nu Aldim Toshiba 40TL 868G hepsi var icinde ayni fiyati 500 kafa cilet gibi gösteriyor su kanaler bir de kaymasa iyi olucak da .

Türk programlarda genelikle 4:3 digital yayin veriyor Tv deki Tuner bunu 16:9 ceviriyor ondan bazi tv lerde bunu kötü cevir dikleri icin kötü resim gösteriyor

sen HD ve FullHD bakacaksin tirreme var mi mesella diye .

simdi deyiksik deyik sik pozizyonlar var eger karanlik odada tv izliyorsan ona göre tv resmi deyiksik geliyor .

Led Tv bunu daha az görüyorsun

sizin Türkiyede signaler bir seye yaramaz

Canak üzeri fazla bir sey yapamiyorlar ama kablo üzeri kisitliyorlar uyanik kempler .

hepsi anlasmali türkmalinda yazilim daha iyi ayarlamislar ondan dahi iyi gösteriyor

50 kisiden 42 kisi 5 yildiz vermis kardesim Lg
    6 4 yildiz vermis
    2 kisi de 3 yildiz vermis

simdi senin ardasin yüzünden simdi bu Tv LG LV4500 kötü mu oldu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpermen121 -- 25 Mart 2012; 18:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Süpermen121

berbat derken ney berbat mis cok merak etim ben simdi

herkesin gözü deyiksitir

gideceksin dükanne alacaksin komandoyu eline zap yapacaksin .

Samsung ben gördün Full HD iyi gösteriyordu

sonra ben Bu nu Aldim Toshiba 40TL 868G hepsi var icinde ayni fiyati 500 kafa

sizin Türkiyede signaler bir seye yaramaz

Canak üzeri fazla bir sey yapamiyorlr ama kablo üzeri kisitliyorlar uyanik kempler .

hepsi anlasmali türkmalinda yazilim daha iyi ayarlamislar ondan dahi iyi gösteriyor

40d5000 serisi 1.460 liraya iki adet vatan bilgisayardan başkası adına satın aldım. Arkadaşların tv den memnun olmaması nedeniyle kulanmış olduğum "vu uno" uydu alıcısıyla tv leri inceledim; özellikle sd kalitesi cok kötü! Ayrıca malzeme kalitesinin vasat olmasını nedeniyle tuhaf genleşme sesleri geliyor... arkadaşım servis kaydı açtı ama evinin anındaki servis 20 gündür gelemedi...konuyu şikayet var da gündeme getirmesine rağmen tv ye bakmaya gelmiyorlar. Ucuz alt model led almaktansa aynı fiyatlara lcd veya plazma alınması gerektiğini düşünüyorum. Türksat, Astra ve Hordbird uydularını kullanıyorum, Türksat da sinyaller birçok uydudan iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 25 Mart 2012; 19:09:44 >

• Bakınız, aşağıdaki plazma 2012 model ve iki adet 3d gözlük ile birlikte çok daha mantıklı...
    http://www.hizlial.com/ev-elektronigi/televizyonlar/samsung-ps-43e490-600hz-usb-43-hd-plazma-tv-yeni-e-serisi_05.011.1271.0178.htm
  • Samsung normalde 50 hz miş nette öyle okudum Lg yi almaya gidiyorum hayırlısı artık
  • kardeş dün bende ikisi arasında kalmıştım.Lg modeline baktım yayın berbat pixelleri çizgileri belli oluyor.samsung u göremedim ama ikisi arasında baya bi fark olduğunu düşünüyorum.LG'nin o modeli alınacak gibi değil ben SAMSUNG derim.
  • Ben dün Lg yi aldım kardeş.Görüntüye gelince bütün cihazlar tek alıcıya bağlı görüntü ondan öyle onun garantisini aldım satıcıdan.Bizim abide 100 hz lik olanı var gayet güzel görüntü ama ben daha kurmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.