Şimdi Ara

ACİL üniversite tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın forumda yeniyim. derslerine çalışan, zeki sayılabilecek bir insanım. ailede ortaokulu bitirmiş tek insanım. bu da yetmezmiş gibi yaşadığım mahalledeki en iyi ikinci liseyi kazanmıştım. bu sene 12. sınıfa geçtim ve sözelden sayısal bölümüne geçmeye karar verdim. rakiplerim yatarken şimdiden sınava hazırlanmaya başladım. seneye girecek arkadaşlar kendilerini rakip olarak görmesin yani

seneye sınava gireceğim hocalarım ve şimdiden üniversite araştırmaya başladım. bu süreçte sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var. bir üniversitede aradığım özellikleri aşağıya yazıyorum.

1- kılık kıyafet kuralında esnemeler yapılabilmeli. okuduğum lisenin müdürü bu konuda aşırı katı. bir keresinde kıyafetlerim makinede olduğu için (sanayide yağ dökülmüştü) okula serbest kıyafetle gitmek zorunda kaldım. herkesin önünde bağırıp eve yolladi beni müdür. annem de okuldan kaçtığımı sanıp evde dövdü beni.

2- geç kalma konusunda da biraz esnek davranılmalı. uyku problemim var (konuyu gecenin üç buçuğunda açmamdan anlamışsınızdır). sürekli minibüsü kaçırırım bundan dolayı. geç kağıdı da vermiyor gıcık müdür. en azından geç kağıdını kolayca alabildiğimiz bir okul olursa çok iyi olur.

3- gereksiz test kitabı aldırılmamalı ve ödevler fazla verilmemeli. ailemin durumu kötü olduğu için test kitabı almakta zorlanıyoruz. ödevlerden de sosyalleşmeye zaman kalmaz diye düşünüyorum. üniversitede kim sosyalleşmez ki?

4- ya devlet ya tam burslu olmalı. bedava burs ve yurt vermeli. aile evimde kalmak istemiyorum. bağımsızlığımı ilan etmem gerekli.

bu şartları karşılayabilecek üniversite tavsiyesi yapabilir misiniz? tercihen doğuda olmalı (evime yakın olsun) ve sıralaması 500 bin ile 1 milyon arasında olmalı (sözelle karşılaştırmayın, sayısalda rekabet çoktur her yiğidin harcı değildir). şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize.

• forumda sağlam adam kalmadı aw
  • OblivionMentalDamage kullanıcısına yanıt

(forumdaki sağlam kadınlar dm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 16 Temmuz 2023; 3:47:3 >
  • Sizin ilaciniz beykoz dot olacaktir sayin hocam. Saygi, selam ve dua ile.

Dr Outkerden/Kres Mantisi
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Doktor bilgisi olmadan tavsiye vermez misin acaba hııı ??? İnsanlar buradaki tavsiyeler yüzünden bu hayatta cehennemi yaşıyor cnmmm
  • pandie kullanıcısına yanıt
    puanım yetmez + fazla batıda, outkerden hocam
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

hocam ayıptır sorması fakat mezuna kalma şansınız var mı acaba? (mezun senenizde çalışacağınızı varsayarak)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp tercihi hakkında acil yardım!!!
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.