Merhaba arkadaşlar.turkcell 3g vınn kullanıyorum sizin yardımlarınızı bekliyorum.3g olmayan bır yerde "ping,download ve upload"hızları nasıl olur.tahmını aralıkları ne olur.sayı vererek belirtirsenız cok makbule geçer.acıl yorumlarınızı beklıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: burak100 3g olmayan bır yerde "ping,download ve upload"hızları nasıl olur.
bulunulan yere göre, değişiklik gösterir..
bende vınn veya vodem almayı düşünüyorum.balıkesirin altınoluk ilçesinde tatilde kullanmayı düşünüyorum.altınolukta 3g olmasa dahi ben bu aletleri kullanarak internete girebiliyormuyum.girebiliyorsam, şu an istanbulda kullandığım kablosuz türk telekom adsl den çok daha yavaşmı olur hızı.teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: baris2357
bende vınn veya vodem almayı düşünüyorum.balıkesirin altınoluk ilçesinde tatilde kullanmayı düşünüyorum.altınolukta 3g olmasa dahi ben bu aletleri kullanarak internete girebiliyormuyum.girebiliyorsam, şu an istanbulda kullandığım kablosuz türk telekom adsl den çok daha yavaşmı olur hızı.teşekkürler...
3G olmasada, 2.5G (edge) üzerinden nete girersiniz.
performans konusunda gideceğiniz yerdeki kullananlardan önceden bilgi almanızı tavsiye ederim..