Şimdi Ara

ACİL X-530 u çalıştıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda x-530 u aldım ama bu seferde çalıştıramadım.sorun şu ilk kurdum sistemi bilgisayarı açtım sadece 3 hoparlörden ses geliyo açılan programda test ettim.yanlışlıkla programı kapattım ama bulamıyorum şimdi açılan programı.işin kötüsü şimdi hiç bi hoparlörü tanımıyo.açıp kapadım fayda yok.ses ayarlarına girdim aktif olan simgelerin çoğu aktif deil kullanamıyorum.ses kartı 5+1 destekliyo onda sorun yok.

• yardım etcek kimse yok mu sanırım ses kartında bi sorun çıktı.çünkü ses ayarlarında aktif olan bi çok simge şimdi aktif deil.bunu nasıl düzeltebilirim.bi el atın beyler
  • beyler seti çalıştırmayı başardım yalnız 2 hoparlör bide anfi çalışıyo diğer 3 hoparlörde tık yok.sebep ne olabilir.hoparlörleri renklerre göre taktım.bilgisayarın arkasına da aynı şekilde taktım ama çalışmıyo diğer 3 hoparlör deli olcam ya.biri yardım etse çok iyi olcak affan kardeşim yok mu buralarda.
  • Kardeşim geldim burdayım,acaba ses kartı ayarlarından CMSS'yimi açtın da öndeki 3 hoparlörden ses geliyor,gerçi bilmiyorum ama hangisinden gelip gelmediğini Hangilerinden geliyor ses?Ayrıca ses kartındaki tüm ayarlardan DEFAULT seçeneğini tıklayıp tüm ayarları eski haline getir bakalım olucakmı?Ayrıca senin ses kartı neydi?
  • kardeş sadece right ve left front tan gelio bide wooferdan.diğerleri dut yemiş bülbül gibi:) ses kartı ayarları dediğin denetim masasından mı?başka bi yer varsa bilmiyorum.ses kartım on board realtek ac97.5+1 destekliyo.
  • tr_smach kardeş,denetim masası altından "ses efekti ve ses aygıtları özellikleri"ne,oradanda alttaki hoparlör ayarları kısmından "Gelişmiş"i tıklayınca karşına hparlör ayarları çıkıyor,ordan 5.1 surround ses hoparlörlerini seç eğer seçili değilse,eğer halaa olmuyorsa ses kartının ayarlarındandır,ki muhtemelen öyle,sen 2.1 ayarını seçtin bence!!Ses kartının ayarlarına ses kartının yazılımı neyse ordan ulaşabilirsin,elbet kendine ait bir yazılımı vardır ses kartının,programlarda yada sağ altta duruyordur devamlı,ordan yapabilirsin ayarları,ama ayrıntılarını bilmiyorum çünkü o ses kartını bilmiyorum,umuyorum işe yarar,hoşçakal
  • yardım etcek biri yok mu.forumda biride aynı sorunu yaşamış fakat sonra yine başka forumların içinde cevabını bulmuş ama nerden bulduğu yazmıyo.aradım bulamadım.help lütfen.sinir oldum burda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözdüm abi olayı kurcalaya kurcalaya buldum.bilgisayarın arkasına takılacak girişlerden biri siyah renkti bende siyaha taktım.mğerse beyaza gircekmiş.yine de çok sağol.sonunda x-530 um oldu.saat geç oldu bugün deneme şansım yok ama yarın fazlasıyla deniycem.ama bass sesi beklediğimden iyiydi.fakat yeni bi sorunla karşılaştım şimdi.sound manager diye bi program var ordan bütün hoparlörlerden ses gelio testte ama ordan çıkınca diğer 3 hoparlörün sesi yine kesiliyo save de yaptım.neyse seni de yorduk yardımların için sağol.bunu da uğraşa uğraşa çözerim herhalde k.i.b çok sağol
  • ne demek kardeş rica ederim,bişey olursa sorarsın tekrar Hoşçakal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.