Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon htc one mini ekran kilidi cok girildigi için gmaille giris istiyor wifi ye baglanmiyor,telefonu sıfırlamadan açmanın yolu var midir yada içindeki dosyalari almanın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enoaga23

Telefon htc one mini ekran kilidi cok girildigi için gmaille giris istiyor wifi ye baglanmiyor,telefonu sıfırlamadan açmanın yolu var midir yada içindeki dosyalari almanın?

PC'ye bağlarsanız belki. Yada htc yedekleme programları var sanırım onlara bakın isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

Telefon htc one mini ekran kilidi cok girildigi için gmaille giris istiyor wifi ye baglanmiyor,telefonu sıfırlamadan açmanın yolu var midir yada içindeki dosyalari almanın?

PC'ye bağlarsanız belki. Yada htc yedekleme programları var sanırım onlara bakın isterseniz

Pc ye bagladim htc gözüküyor girince ici boş.Önerdiginiz birsey var mi yada nasil yapacağım hakkında bilgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

Pc ye bagladim htc gözüküyor girince ici boş.Önerdiginiz birsey var mi yada nasil yapacağım hakkında bilgi

http://www.htc.com/tr/support/htc-one-mini/howto/385867.html pek bilgim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.