arkadaşlar sıralamam 50 bin geldi fakat ne yazacağımı bilmiyorum açıkçası mühendislik desem bazıları 15 binin ustekilerinin şansı düşük diyor başka ne seçebilirim ne yapabilirim kafam çok karışık mezuna mı kalsam diye düşünüyorum o da riskli geliyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Up
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
La kim diyor "15k'nın üstü kötüdür" diye? Hayret la. Sen kendini geliştirmek istersen, mağarada oku yine seni kimse durduramaz. Mesela adam diploma merkepliği yapıyordur, Boğaziçili olmak, Boğaziçi mezunu olmak, Boğaziçi çıkışlı gibi lafların tesiriyle gider oraya. Halbuki adam fostur, ciddiyim, adam diplomanın, şeklin eşekliğini yapıyordur. La yaz gitsin, çatır çatır da mühendis olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: rtu
La kim diyor "15k'nın üstü kötüdür" diye? Hayret la. Sen kendini geliştirmek istersen, mağarada oku yine seni kimse durduramaz. Mesela adam diploma merkepliği yapıyordur, Boğaziçili olmak, Boğaziçi mezunu olmak, Boğaziçi çıkışlı gibi lafların tesiriyle gider oraya. Halbuki adam fostur, ciddiyim, adam diplomanın, şeklin eşekliğini yapıyordur. La yaz gitsin, çatır çatır da mühendis olursun.
hocam siz mühendis misiniz?
konu güncel
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme