Şimdi Ara

acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün bilgisayarım birdenbire mavi ekran verip ben yazıyı okuyamadan kapanmıştı. Tekrar açtığımda 5 dakika sonra aynı şekilde kapandı."windows başlatılamadı. Bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir. Bilgisayarınız yanıt vermiyorsa, beklenmedik bir şekilde yeniden başladıysa veya dosya ve klasörlerinizi korumak için otomatik olarak kapandıysa, en son çalışan doğru ayarlara geri dönmek için En Son İyi Yapılandırma'yı seçin. Önceki başlatma girişimi güç kaybı veya güç veya sıfırlama düğmesine basılı olmasından veya kesin bilmediğiniz bir sebepten ise Windows'u
    Güvenli Mod
    Ağ Desteği ile Güvenli Mod
    Komut İstemiyle Güvenli Mod

En Son İyi Yapılandırma
    Windows Olağan Şekilde Başlasın"
    yazısı çıkıyor. Ne yapmamız lazım? Problemin ne olduğunu bilen var mı?ve çözümü nedir?biraz acemiyim yardımlarınızı bekliyorum..

• büyük bi olasılıkla güncelleştirmeden olmuştur.banada aynısı olmuştu.format attım.güncelleştirmeleri açmışmıydın??
  • hyr ne yapmam gerekiyo şuan?bu arada notebook hp
  • bi ark. bataryadan dolayı hp'De oluyo bu demişti.
  • En son kurduğun ve bilgisayara kendi sürücülerini yükleyen bir program sebep olmuş olabilir. Eğer öyleyse güvenli moddan açıp o programı kaldırmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

En son kurduğun ve bilgisayara kendi sürücülerini yükleyen bir program sebep olmuş olabilir. Eğer öyleyse güvenli moddan açıp o programı kaldırmayı dene.

güvenli mod veya diğer modlardan da denedim açılmıyo.ekran geliyo ve kapanıyo.
  • Güz€lc€ bir format at yeni donanım eklemişmiydin modem falan usb aygıtı ondan olabilir büyük bi ihtimalle ondandır yeni bir windows kur farklı cd'den düz€lir bende aynı şeyi yaşamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.