Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin . Bana acil olarak msn de karsı tarafın avatarını aldıgımız program lazım 1 kac tane ındırdım ama onlar sonuc vermedi.Ve nasıl kullanıldıgını da yazarsanız cok sevınırım beklıyorum.. şimdiden tesekkurler ..
ilginç bi durum
avatarını almak istediğin arkadaşın sayfasını aç o ekrandayken print screen tuşuna bas (klavye de sağ tarafta) sonra başlattan paint i aç düzenden yapıştır.Sonra resmin olduğu yeri seç yeni bir pain sayfası aç ve oraya yapıştır sonra istediğin yere farklı kaydet uzantıyı jpeg yap o kadar program felan geerkmio yani
sagol kardesım bu yontemı bılıyorum ama resım o kadar kucuk kı paınte buyultmek ıstedıgım zaman pıksel ayarları degısıyor ve resım bozuluyor o yuzden program lazım yada baska bı yöntem yinede sagol ..
quote:
Orjinalden alıntı: YZDYDM
sagol kardesım bu yontemı bılıyorum ama resım o kadar kucuk kı paınte buyultmek ıstedıgım zaman pıksel ayarları degısıyor ve resım bozuluyor o yuzden program lazım yada baska bı yöntem yinede sagol ..
hım anladım Yalnız bldiğim kadarıyla o tip programlarla da resim küçük oluyo bence sana çözüürlükte bozulma yapmadan resimleri büyütebilecek bi program lazım ...
Efet ama bulamadım 2 tane buldum onlar bi işe yaramıyor gözunun önundekı resmı almıyor o yuzden yardım beklıyorum varsa bilgisi olan
bir ihtimal photoshop benzeri bir program bu sorunu çözebilir , bir fotoğrafçıdan (photoshop u iyi derecede kullanan ) yardım almanızı öneririm. en azından kaydettiğiniz küçük boyuttaki resmi kayıpsız büyütebilmenize yardımcı olur.
cok değişik bir durum resmi cok merak ettim ben alınmak istenen resmi