Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin . Bana acil olarak msn de karsı tarafın avatarını aldıgımız program lazım 1 kac tane ındırdım ama onlar sonuc vermedi.Ve nasıl kullanıldıgını da yazarsanız cok sevınırım beklıyorum..
    şimdiden tesekkurler ..

• ilginç bi durum

avatarını almak istediğin arkadaşın sayfasını aç
    o ekrandayken print screen tuşuna bas (klavye de sağ tarafta) sonra başlattan paint i aç düzenden yapıştır.Sonra resmin olduğu yeri seç yeni bir pain sayfası aç ve oraya yapıştır sonra istediğin yere farklı kaydet uzantıyı jpeg yap o kadar program felan geerkmio yani
  • sagol kardesım bu yontemı bılıyorum ama resım o kadar kucuk kı paınte buyultmek ıstedıgım zaman pıksel ayarları degısıyor ve resım bozuluyor o yuzden program lazım yada baska bı yöntem yinede sagol ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: YZDYDM

sagol kardesım bu yontemı bılıyorum ama resım o kadar kucuk kı paınte buyultmek ıstedıgım zaman pıksel ayarları degısıyor ve resım bozuluyor o yuzden program lazım yada baska bı yöntem yinede sagol ..

hım anladım
    Yalnız bldiğim kadarıyla o tip programlarla da resim küçük oluyo bence sana çözüürlükte bozulma yapmadan resimleri büyütebilecek bi program lazım ...
  • Efet ama bulamadım 2 tane buldum onlar bi işe yaramıyor gözunun önundekı resmı almıyor o yuzden yardım beklıyorum varsa bilgisi olan
  • bir ihtimal photoshop benzeri bir program bu sorunu çözebilir , bir fotoğrafçıdan (photoshop u iyi derecede kullanan ) yardım almanızı öneririm. en azından kaydettiğiniz küçük boyuttaki resmi kayıpsız büyütebilmenize yardımcı olur.
  • cok değişik bir durum resmi cok merak ettim ben alınmak istenen resmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah serenissimo walla bır sey cıkmassa en sonu onu yapacagız benım ıcın cok önmeli bir resim
  • messengerin 7,5 sürümlerinde çalışan bir program vardı adını hatırlamıyorum ama o avatar çalıyorduwww.mess.be buraya bir bak istersen
  • bunun için dmsn programını kullan direk avatarlarını çekiyor bu işlem çok kolay artı seni engelleyen kabul etmeyen ne varsa hepsini bildiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.