Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar saygıdeğer dh üyeleri sizlere karışık bi sorum var nasıl kısaltacağımı bilmediğim için başlık bulamadım .sorum şu ben daha önceden rockstar üzerinden gta 5 aldım şimdide steamda indirime girdiği için steam hesabıma aldım oyunu fakat tekrardan 66gb indirmek istemiyorum.ben rockstardan alıp indirdiğim gta yı steamdaki gtanın ineceği yere atsam indirmeden olurmu yada tekrardan oyunu indirmeden nasıl halledebilirim.şu anda pc de rockstar üzerinden aldığım gta inmiş durumda bunun dosyalarını kullanarak steamda oyunu tekrardan indirmeme gibi bi seçeneğim varmı lütfen yardımcı olun.

• UP UP
  • CPT Phoenix C kullanıcısına yanıt
    yokmu yaw bi fikri olan :D
  • Steamden kutuphanede sol alt kismi kurcala.Oyun ekle gibi bi secenek olmasi lazim.Pc deki oyunlari ekliyodu steame.Onu bi dene ama hic emin degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeryucel11 O kullanıcısına yanıt
    hocam kütüphaneye rockstar gta launcherini ekleyip hesapla giriş yaptım fakat gta yı aktive etmemi istedi yani steamdan aldığımı algılamadı sanırım yada alakası bile olmadı :D
    umarım bi şekilde oyunu indirmeden eklemenin yolu vardır ya yoksa 66 gb yi bidaha indirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.