Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar eve internet bağlatmayı düşünüyorum ama bu konuyla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyorum.Sorularım şu şekilde:
    1-)Evde 5 kişiyiz yani aşağı yukarı ne kadar gb lik almam gerekir hız olarak ne olmalı fiber hiper vs almak şart mıdır
    2-)EN ÖNEMLİSİ hangi markanınki olmalı ttnet superonline uydunet vs hangisi daha iyidir
    + modem de takılacak
    3-)ayrıca ev iki katlı dağıtıcı takmam gerekir mi
    4-) Şart değil ama telefon hattımı da değiştirmeyi düşünüyorum yani ikisi beraber uygun paketler var mıdır

Cevaplarsanız minnettar olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internet kullanım miktarı hız ve sizin tüketiminize göre değişir.
    Twitterde takılırsanız sadece resimler veri tüketirken youtube da takılırım derseniz çok fazla veri tüketimi olur.
    Evde 5 kişiyseniz mümkünse akk siz paket seçin. akksiz paket çoğu isp de pahalı turknette uygun fakat bölgenizde hizmeti nasıl bilemeyiz. AKKsiz paket yada turknet alamıyacaksınız 200 gb akk li tarife bakın (KOTA DEĞİL AKK)
    Dağıtıcı konusuna modem aldıktan sonra bakarsınız. çekmezse dağıtıcı da alırsınız.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Kota akk farkı nedir ki? Ayrıca 200 gb fazla olur sanırım 100 gb yeter diye düşünüyorum, hızı neye göre belirlemeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgariphukukcu B kullanıcısına yanıt
    Kota dolunca internet erişminiz kesilir. Kesilmeyenlerde ise her gb başına ücret alır. kotalı paketlerde süpriz durumlarla karşılaşırsınız.
    100 GB 5 kişi . kişi başı 20 gb yetersiz gibi .
    mobil aygıtta bile evdeyken 20 gb rahatlıkla geçiyor.
    akk takılınca hızın zaten baya düşecek.
    5 kişi olduğuna göre güncellemelerdir youtube dır falan en az 35 megabit internet alırsan rahat rahat kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.