Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar call of duty 2 yi multiplayer oynaya bilmek için The All-Seeing Eye programını yukledim fakat program yuklenirken """unable to verify file authenticity. You can still press Install if you're feeling crazy.""" diye bi hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim. bide bu oyunu hamachiden oynayan yokmu????

• www.xfire.com/download adresinden xfire programını indirip kur.kurduktan sonra siteye girip üye olwww.xfire.com/register adresinden.siteden aldığın kullanıcı adı ve şifre ile programa giriş yap.Girdikten sonra Servers e tıkla ve orada Call of Duty 2 Multiplayer göreceksin.Ona tıkla ve yan tarafta Limit Servers To'da "My Country" seç."Apply" bas.Tüm Türk Call of Duty 2 serverleri gözükecek.Programı biraz kurcalarsan herşeyini öğrenebilirsin 5 dakkada
  • kardeş dediğin gibi yaptım girdim programa fakat call gozukmuyo
  • dostum bende oyun kurulu halde olduğu için program tanımadı sonra tanıttım bu seferde herhangi bir servera girdiğimde oyun tam açılırken EXE_ERR_INVALID_CD_KEY diye bi hata veriyo
  • özel mesaj yolladım bir kontrol et
  • kardeş onu hallettim bu seferde patch 1.3 ü kurmaya çalışıyorum bu seferde o problem yaratıyo oyun bende hazır kurulumlu olduğundanmıki
  • Özel mesajla da iletmişsin problemi.Oradanda buradan da yazıyorum ki hem sen hemde diğer arkadaşların böyle bir problemi varsa çözüm olsun diye :
    (Dipnot:Aynı bilgilendirme üst konu olan Call of Duty 2 konusunun 40. sayfasında mevcuttur)

"ÖNCE ALTTAKİ LİNKTEN 1.3 PATCH İNDİRİYORUZ...

http://download.activision.com/callofduty2/CallofDuty2Patchv1_3.exe

SONRA MASAÜSTÜNDE YENİ BİR BOŞ KLASÖR OLUŞTURUYORUZ...

İNDİRDİĞİMİZ PATCH DOSYASINI BU KLASÖRE ATIYORUZ...

BU KLASÖRDE YENİ BİR NOT DEFTERİ AÇIYORUZ..

NOT DEFTERİNE AŞAĞIDAKİNİ YAZIP FARKLI KAYDET SEÇENEĞİNDE setup.bat İSMİNİ VEREREK KAYDEDİYORUZ..

CallofDuty2Patchv1_3.exe /a

KLASÖRDE OLUŞAN SETUP.BAT DOSYASINA TIKLIYORUZ..

PATCH YÜKLENMEYE BAŞLAYACAK AMA YÜKLEME SİSTEMİ FARKLI OLACAK..

"WELCOME TO THE..." PENCERESİ ÇIKTIĞINDA BU PENCEREDE NEXT BUTONUNA TIKLIYORUZ...

SONRAKİ PENCEREDE DOSYALARIN NEREYE ÇIKARILACAĞINI GÖSTEREN BİR BÖLÜM ÇIKIYOR..

BURADA BROWSE YAPARAK ŞU ANKİ OLUŞTURDUĞUNUZ YENİ KLASÖRÜ GÖSTERİYORSUNUZ.. (SAKIN HA CALL OF DUTY 2 KLASÖRÜNÜ GÖSTERMEYİN..)

SONRA İNSTALL BUTONUNA TIKLIYORUZ...

TÜM DOSYALAR ÇIKTIKTAN SONRA SON PENCERE FİNİSH BUTONUNA TIKLIYORUZ... "

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonra klasörün içindeki dosyaları napıcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.