Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir oyun için crack arıyodum bitane buldum dosyaları aktardım falan tam oyunu çalıştırıcam windows defender engelledi izin verdim oyunu çalıştırıcam kayıt defteri açıldı anladım virüs olduğunu fakat çok geçti dosyaları sildim ama kayıt defterinden bişeyler değiştirdi ne olduğunu anlayan var mı yardım edin değiştirdiği şeyin fotoğrafını atıyorumacil yardım

• Steep ide korsan kurmazsın

Windows defender böyle şakacıkları seviyor kullanıcıyı korsandan korkutmak için böyle hamleler yapıyor yüksek ihtimal ciddi bir sorun yok eğer varsa teknik insan beni aydınlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 23 Mart 2020; 17:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    ya ilk korsanda deniyorum bilgisayarımın aldığı fps değerlerine bakıyorum ona göre satın alıyorum o yüzden crack yapmaya çalıştım :)
    windows defender korkutması değildi bu eminim çünkü oyuna tıkladığımda kayıt defterinin açılması imkansız ve oyunun başlatıcı .exe dosyası 22mb dan 500kb a düştü bir anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 23 Mart 2020; 17:51:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.