açıkçası konuyu nereye açabileceğimi bilemedim... lenovo 3000n200üm var. bugün klavyeyi kullanırken ""Fn tuşuna basıyormuşum gibi harflerim rakamlara dönüştüğünü farkettim. şu anda da "Fn"ye basarak yazıyorum. "fn"ye basarak yazınca sorun yok ama sürekli "fn"ye basarak çalışılmazki... arkadaşlar lütfen yardım edin. haftaya açılıyor okul. deü. gsf grafik tasarımdayım. pcye acayip ihtiyacım var ve bunun için de gidememki servise. şimdiden teşekkürler ilginize.
arkadaşım bende deu elektronik bölüm ogrencisiyim evet haftaya acılıor ve acılmasını bekliyorum :D saka bi yandan istemiom hehe öncelikle konuyu doğru yere açmıssın laptopu güle güle eskit. benim laptopum imzamda yazıyo. senin sorunun çok farklı ilk defa duyuyom. sorun klavgende değil yazılımda sorun var büyük ihtimal. klavgenin harf yerine rakam yazması ilginç olmuş. en iyisi yazılımı güncellemek. daha fazla yardımcı olamıyom.
iyi gunler
dostum fn tuşu ile birlikte numlock tuşuna bas düzelmesi lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: vtecpower
arkadaşım bende deu elektronik bölüm ogrencisiyim evet haftaya acılıor ve acılmasını bekliyorum :D saka bi yandan istemiom hehe öncelikle konuyu doğru yere açmıssın laptopu güle güle eskit. benim laptopum imzamda yazıyo. senin sorunun çok farklı ilk defa duyuyom. sorun klavgende değil yazılımda sorun var büyük ihtimal. klavgenin harf yerine rakam yazması ilginç olmuş. en iyisi yazılımı güncellemek. daha fazla yardımcı olamıyom.
iyi gunler
farkındamısın ??
şaka gibisin !!
farkındayım yeni lenovo sahibiyim tam olarak öğrenmedim kullanmayı birazdaha bakınca şimdi farettim numarik tuşlar gizliymiş klavgeye şimdi daha rahat oldu şifre girmek