Şimdi Ara

ACIL YARDIM??!!!!'''^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar kusura bakmayın forumun en üretken kısmı burası oldugu ıcın konumu burada acmaya gerek duydum ... yumurta fırlatabılecek bazoka yapmam lazım yardımlarınızı ve fıkırlerınızı projelerınızı (herturlu seyı)beklıyorum lutfen yardımlarınızı esırgemeyın ...(bu arada yumurtanın yogunlugu okadar fazla olmayacak cunku içi boşaltılacak ve boya doldurulacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicalnoise_33 -- 20 Haziran 2008; 14:50:43 >

• nasıl birşey
    garip anyamadım
    kolay gelsin
    çok zor bir şey istiyorsun gibime geldi
  • ya ben yumurtaların ıcını bosalttım ıcıne tınerle seyrelttıgım boyaları doldurcam ... o yumurtaları fırlatmak ıcın bı tür fırlatıcı lazım illa bazoka deılde mancınık gibi biside olur üretken arkdaslardan yardımlarını beklıyorum
  • sakın arkadaşım o yumurtalarla yaz günü kötü şakalar yapayım deme

• kardesım yapmıcam saka fln :D yardım lazım....ırılerı bısıler yazsın yarar lı yaw
  • bence çapı yumurta kadar olan demir bir boru bul yada plastik.arkasından yüksek basınçlı kompresörle havayı ver gitsin:D
  • plastık boru yaptım ama koprasor bulamadım patlatma unıtesı kurdum oda yumurtayı kırdı :D hava basıncı olusturabılecek bısıler yapabılırmıyız yada altarnatıf mancınık tasarlamayı dusunuyorum nasıl yapacam bılmıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yumurta bazukası yapanlar klübü
  • bu ısı yapabıleyım acacam forumda oyle bı clupya bu kadar akıllı adam var bı yardım cı cıkmadı
  • ne kadar mesafeye atış yapılacak
  • benım uzaklıgım 5 10 metre kadar olacak ama önemlı olan gıdıs mesafesı deıl şiddetli gitmesi... cunku içiinde boya olacak
  • iyi su tabancası al içine boya koy
    kaliteli şırınga al 50 kuruşa içine 20ml mürekkep koy denedim 10 metre kadar atıyor sıkı bastırınca
  • tesekkurler kardesım ama amacım boyanın patlamasını ve dagılmasını saglamak :D boyayı ısetmıcem patlıcak sacılacak etrafa ...
  • ilginç ama zevkli bişeye benzio kompresörü direkmi veriyorsun havayı bi yerde biriktirmeyi denedinmi hiç belki faydası olur havayı tutabileceğin bi depo olsun oraya basarsın havayı boruyuda o depo ya monte edersin arada vi vana gibi bişey olur tek hamlede açılan bu şekilde biriktirdiğin havayı birden bırakabilirsin ve istediğin uzaklığa atabilirsin ama yumurta dayanırmı bilmiyorum kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 3 Temmuz 2008; 11:34:44 >
  • Paintball silahlarının iç yapısını bulabılırsen ondan yararlanıp bırseyler yapa bılırsın belkı
  • filistan sapanı al
  • yeterli genişlikte bi plastik boru bul Yumurtanın içine tam girebileceği ebatta olsun. boruyu bi parça yaracaz iki taraftan, borunun bi ucunuda kapatacaz içeri zun bi yay koyacaz (esnetebileceğimiz kdr yumuşak, yumurtayı atacak kdr güçlü olmalı ) makenizmayı kurup yanlamasına çizdiğmiz yarıklara geçirecez , çevirdiğimizde yumurtayı atması lazım, ama boru yeterince sağlam olmalı yoksa yay fırlar istenmeyen kazalar olabilr.

ACIL YARDIM??!!!!'''^^

buda çok acemice bi çizim, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir çünkü bu sistem çalışır=) minyatürünü yapmıştım lisedeyken boncuk atıyodu kalemim yanı mekanizmayla =)

• Paıntballarda ufak bı tup war toplara gereken basıncı saglıo o sekılde fırlatıo sende oyle yap dıcem ama baya ugrasman gerekıcek dedıgım sekılde ıcı basınclı hava dolu bı tup bul onu bıyere koy onunda ucuna bı ıtıcı koy pıston vazıfesı gorsun hava yeterlı duzeye geldıgnde bas tetıge havayı ıtsın bunu yaparsan eger bız ayada gıderız
  • yardımlarnız ıcın cok tesekkrler arkadslar mancınıkla ıı oluyor ama verımlı sonuc yok arkadsların yazdıklarını denemekle mesgulum
  • denedıgım bır baska yol ıse bı boru buldum yumurtanın gırebılecegı kadar bı tanede 1 mılyon magzasından parfum.. boruya her 2 sınıde koyuyorum parfumun bas tarafına yumurtayı tutacak sunger koyuyorum parfum sısesını teksacma ıle patlatınca arkasından basıncla itiyor yumurtayı ama cok fazla deıl hatta fırlatıyor bıle denemez cok dandık parfume asırı basınc vermıslerse cok fırlatıyor ve duvar ıle parfum sısesı arasında yumurta bazen sıkışıyor komik oluyor ama yeni yolları denemekte fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.