Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kez dijital makine alıyorum ve malesef seçenek çok olduğu için karar veremedim. fakat amerikadan arkadaşım kısa süre içinde geleceği için acilen karar vermem gerekiyor.mümkünse aşağıda belirteceğim modeller arasından bana yardımcı olursanız sevinirim. yorumlarınızı bekliyorum

Canon a95
    a520
    a510
    Kodak dx6490

• Profesyonel olarak mı kullancaksın yoksa, daha cok hatıralık çekmek icin mi? Birde parasal olarak düşünmende de fayda var, ayırabileceğim max fiyat nedir.. Yaklaşık tr fiyatları :

Canon a95.........650
    a520.................505
    a510.................420
    Kodak dx6490....680

Kaynak : hepsiburada.com & ideefixe.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildiz05 -- 4 Haziran 2005, 12:46:02 >
  • profosyonel olarak düşünmüyorum fakat fotoğraf çekmeyi seviyorum. dijital makineyi çok fazla kullanacağım ve manuel olarak ta kullanmayı düşünüyorum. fiyat olarakta en fazla 100 dolar oynuyor. ben kodak dx6490 ı beğenmiştim fakat forumdaki çoğu kişi canao a510 u öneriyor. çekimlerini gördüm güzeller.
  • bu arada macro çekim de önemli
  • CANON A95
  • SİZCE A95 İN A520 VE DE KODAK!A GÖRE ÜSTÜNLÜKLERİ NE
    SİZ NE KULLANIYORSUNUZ
    BİR KAÇ FOTOĞRAF KOYARMISINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalt -- 4 Haziran 2005, 19:59:02 >
  • Dostum ben canon a95 kullanıyorum ve bu makinadan çok memnunum.Bana her türlü yetiyor..İlk başlangıç için biraz ağır bir makine olabilir ama biraz çabayla zorlukları aşarsın.çok kullanışlı bir fotoğ. makinasıdır.Benimde fotoğrafçılık sanatına ilk başladığım makinadır.Bende senin gibi fotoğ. çekmeye karar verdiğim zaman kendimi fotoğrafmakinası dolu bir tarlada buldum.her türlü araştırma yaptım bu işi bilen büyüklerimizden görüş aldım ve en sonunda bana hem ekonamik acıdan uyan hemde iyi bir fotoğraf makinası açısında A95 almaya karar verdim. A95

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.