Şimdi Ara

!!!! acil yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim iki sorunum war

1-) ben 512 kablonet kullanıyorum modemimin markası netmaster cxc 150 bu modemle masaüstü(1.pc) we laptop(2.pc) bağlamak istiyorum...daha önceden ilk interneti ilk bağlattığımızda masaüstüne modemde usb ile bağlanıordu.daha sonra ethernet ile bağlandı we şimdi usb ile masaüstüne bağlanmıyor (sorunum bu değil.)şimdi 2.pc laptopa usb takıyorum olmuyor dedilerki swict al dediler aldım modemden gelen kabloyu taktım dağıttım ama yine masaüstü çalıştı leptop çalışmadı daha sonra kabloneti arıyarak sorunumu zöyledik we bi kaç şey yaptılar we swict e tekrar bağladık bu sefer lettop bağlanıyor masaüstü bağlanmıyor!! daha sonra böyle kaldı şimdi elimizde airties AP 301 access point war bunun cd si yok bide swict e bunu bağladık lettop yine bunu bulmadı ??? ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum yoksa sorun aldığımız malzemelerdemi ?? açıkçası bu iş için 5 kuruş daha weremeyiz kabloydu swicti access pointti derken baya bi masraf oldu elimdeki malzemlerle 2 pc yede int bağlayabilirmiyim ??

2-) birde ip adresimi değiştiremiyorum int yazan bi çokyolu denedim fakat olmuyor pc ye format atıldığında değişti bidahada değişmedi :S statick ip de değil ama anlamadım ?modemin adaptörünü çekiyorum 20 sn diyorlar daha fazlada bekliyorum takıyorum we gene aynı ip :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcü94 -- 8 Nisan 2009; 21:53:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Pls
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.