arkadaşlar yarn ikinci el araba alacağım.aracın trafik sigortası 02.05.2009 da bitmiş yenilenmemiş.fenni muayenesi 1 sene gecikmiş.arac temiz baktırdım.sabah noterden satışını yapacağız.fenni muayene için 18 temmuza randevu.aldım muayene olmadan ruhsatıda cıkartamıcam.trafik sigortasının 2 ay gecikmiş olması bana ne gibi sıkıntı yaratır.yardımınız ve önerinizi bekliyorum.teşekkürler
indirimden yararlanamazsiniz, ayrica cezali oderseniz. fiyatlar bulundugunuz ile gore degisir,
hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin.
satıcıyla bu konuyu konuşup parayı kesmek istesem çünkü bana söylemedi bende yeni farkettim.teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur1618
satıcıyla bu konuyu konuşup parayı kesmek istesem çünkü bana söylemedi bende yeni farkettim.teşekkürler
En Akıllısı Bu Bence .. Aracın Parasından Kesersiniz Bir Bölümünü .
peki ne kadar kesmeliyim ya da nerden öğrenebiliriz sabah bana olacak zararı.teşekkürler
200 civarı sigorta desek 150de muayene 350 gibi bir rakam olur herhalde yaklaşık.
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur1618
peki ne kadar kesmeliyim ya da nerden öğrenebiliriz sabah bana olacak zararı.teşekkürler
arabayı aldık.motrlu taşıt vergisini yeniden yaptırdım bir faiz yada ceza ödemedim ilginize teşekkürler.