Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 1.5 yıl evvel aldığım 3000 N100 ün üzerine oğlum malesef 1 bardak su boşalttı. Pil tamamiyle öldü. Arada bir prize takılıyken önündeki pil işareti yanıyorsa açılıp kullanılabiliniyorsun ( klavyesi hariç ). Eğerki pil işareti yanmıyorsa cihazdan sadce fan ve işlemci sesi geliyor ve açılmıyor.Burada bir bilgisayarcıya verdim.Açıp bakmışlar anakart ve işlemcinin değişmesi gerektiğini söylediler.Şuanda sadece lenovo yazısı geliyor ve takılıyor.Ne yapabilirim işlemci ve anakart için 350$ dediler.Olmazsa bu haliyle satsammı acaba?

• merhaba,

büyük ihtimalle anakartta sıkıntı var.Bu anakartları servis dışında 2. ellerini bulmak mümkünmü?
  • Nerde ikamet ediyorsunuz acaba? Şayet istanbulda iseniz kadıköy ve mecidiyeköy de bir araştırmak lazım. Tam anakartı bilemiyorum ama bulma ihtimaliniz var.
  • Bence hıc ugrasmayın o fıyata bıraz daha koyup ıyı bı notebook alın. 1250 tl falan.
  • cevaplar için teşekkürler.Fethiyede yaşıyorum ve buralarda bulmak zor herhalde en yakın izmirde bulurum. Acaba 2. el olarak satsammı diye düşünmeye başladım.Sonuç olarak core2duo 1.66 işlemci 2*1 gb ram ve 120 db hdd var.Patronun laptopunun ekranı bozuldu çıkma ekranı 350 TL ye taktılar.En azından bunlar sağlam :)
  • 2.el olarak sahıbınden.Com'a koy.

Get ıle alan olur.cevrende pc cı varsa onlar dusuk fıyata alır..

Parca nıyetıne alan olacaktır + dH den 2.el bolumune ac.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.