Arkadaşlar shopto'dan yapmış olduğumuz alışverişleri nasıl iptal edebiliriz ?
PTT kargoyla gönderilen bir üründe benim adım yazıyorsa o ürünü arkadaşım nasıl alabilir ?
Çok da güzel alır zaten PTT isme teslimat yapmıyor. Dairenin zilini çalar teslim eder ya da apartmanın içine bırakır.
Teşekkür ederim :) Kaç gündür bunun cevabını bekliyordum.
Ben de almıştım geçenlerde ancak ismi falan sormuşlardı kim diye :/
quote:
Orijinalden alıntı: sagopata
Ben de almıştım geçenlerde ancak ismi falan sormuşlardı kim diye :/
Ben PTT üzerinden çok paket teslim aldım, eve bırakıyorlar gidiyorlar. Sıkıntı olmuyor.
Sağolasın :)
Sign for gelen kargolar imza karşılığında verilir yalnız.Evde kimseyi,daha doğrusu aynı soyadından kimseyi bulamadığı zaman bir kağıt bırakması gerekiyor posta kutusuna.Kargonuz var,gelip alın diye.Sign for'un mantığı bu zaten
Saygılar..
Hocam sen bu sistemi zor oturtucan gibi. Benden sana tavsiye araya bi kargo masrafı ekle oyunlar sana gelsin sonra sattığın kişilere gönder
Öyle yapıcam artık :) İzmir içi sorun olmuyor zaten. Kendi adresimi veriyorum. Gelince elden teslim ediyorum :)
Geçenlerde akşaö 7-8 gibi sipariş verdiğim oyun gece hemen dispachted mı ne olmuştu. Şimdi aradan 24 saat geçti hala beklemekteyim. Neyseki tek artım alıcı İstanbulda :) O yüzden 1 gün İstanbul-İzmir arası zaman kaybı olmayacak :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme