Şimdi Ara

Acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar shopto'dan yapmış olduğumuz alışverişleri nasıl iptal edebiliriz ?

PTT kargoyla gönderilen bir üründe benim adım yazıyorsa o ürünü arkadaşım nasıl alabilir ?

• Çok da güzel alır zaten PTT isme teslimat yapmıyor. Dairenin zilini çalar teslim eder ya da apartmanın içine bırakır.
  • Teşekkür ederim :) Kaç gündür bunun cevabını bekliyordum.
  • Ben de almıştım geçenlerde ancak ismi falan sormuşlardı kim diye :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopata

Ben de almıştım geçenlerde ancak ismi falan sormuşlardı kim diye :/

Ben PTT üzerinden çok paket teslim aldım, eve bırakıyorlar gidiyorlar. Sıkıntı olmuyor.
  • Sağolasın :)
  • Sign for gelen kargolar imza karşılığında verilir yalnız.Evde kimseyi,daha doğrusu aynı soyadından kimseyi bulamadığı zaman bir kağıt bırakması gerekiyor posta kutusuna.Kargonuz var,gelip alın diye.Sign for'un mantığı bu zaten

Saygılar..
  • Hocam sen bu sistemi zor oturtucan gibi. Benden sana tavsiye araya bi kargo masrafı ekle oyunlar sana gelsin sonra sattığın kişilere gönder
  • Öyle yapıcam artık :) İzmir içi sorun olmuyor zaten. Kendi adresimi veriyorum. Gelince elden teslim ediyorum :)
  • Geçenlerde akşaö 7-8 gibi sipariş verdiğim oyun gece hemen dispachted mı ne olmuştu. Şimdi aradan 24 saat geçti hala beklemekteyim. Neyseki tek artım alıcı İstanbulda :) O yüzden 1 gün İstanbul-İzmir arası zaman kaybı olmayacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.