Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BEN O KM ARAÇ ALACAGIM AMA HALA KARAR VEREMİYORUM.LÜTFEN AYDINLATIRMISINIZ BENİ ? SEAT LEON 1.4TSI STL - VW GOLF 1.4 TSI TRENDLİNE ARASINDA KALDIM. HANGİSİ ALMALIYIM SİZCE ?

• merhaba, golf iyi bir araç ancak trenline donanım paketinde hiçbirşey yok, boşline diye tabir edilir ve aracın fiyatı da 42.900.
    buna karşın leon alarak, trendline golften 1600 lira daha ucuz olan golfün comfotrline donanımına yakın bir araç alacaksınız altyapı olarak da vag grubunun bir aracı nihayetinde. golfün en büyük artısı tsi motorlarda dsg seçeneğinin bulunması ancak dsg de fiyatı uçuruyor. golf alınacaksa comfortline bakın onun da fiyatı 47.400 alamazsanız golf düşünmeyin. sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • Cvp verdiğiniz için tşk ederim. Anlaşılan Leon alacağım !!! Birde Leon kullanıcısınız sanırsam .Bana eksi ve artı yönlerini söylermisiniz ? İçeriye çok ses aldığı söyleniyor vs
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40552349/mpage_1/key_/tm.htm

leon klübü aktif bir konudur. burayı okursanız bütün sorularınıza yanıt bulacaksınız. rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.