Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün ubuntu sürümünü güncellemeye çalışırken elektrik kesintisi yüzünden yarım kaldı ve bugün devam etmek için makinayı açtığımda ubuntu açılmıyordu, bu nedenle ben de windows sistemini çalıştırdım (netbookta hem win7 hem de ubuntu kurulu idi) ve ubuntunun yüklü olduğu diskleri windows disk yöneticisinden sildim, netbooku yeniden başlattığımda şu an erro: no such partition.
    grub rescue
    diye bir hata alıyorum ve windowsa giremiyorum bunun çözümü için yardımcı olabilirmisiniz ?

şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yensari

merhaba arkadaşlar,

dün ubuntu sürümünü güncellemeye çalışırken elektrik kesintisi yüzünden yarım kaldı ve bugün devam etmek için makinayı açtığımda ubuntu açılmıyordu, bu nedenle ben de windows sistemini çalıştırdım (netbookta hem win7 hem de ubuntu kurulu idi) ve ubuntunun yüklü olduğu diskleri windows disk yöneticisinden sildim, netbooku yeniden başlattığımda şu an erro: no such partition.
    grub rescue
    diye bir hata alıyorum ve windowsa giremiyorum bunun çözümü için yardımcı olabilirmisiniz ?

şimdiden çok teşekkürler.

ubuntuyu tekrar yükle sorun düzelir.
  • 1. partition windows olmak zorunda sanıyorum sizinkide öyledir.
    googledan boot ini yazma programlarından arattır.
    işletim sistemini açması için gereken boot.ini dosyası yok.
  • yönlendirmeler için teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi deneyeceğim.
  • windowsu cd den başlatıp başlagıç onarmayı başlatın boot loaderı düzelticektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.