Şimdi Ara

Acil Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty Modern Warfare 3 ü yüklerken su hatayı alıyorum... çözümünü bilen varsa hemen anlatabilirmi ... şimdiden tesekkürler...

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: SETUP.EXE_unknown
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 04af3e70
    Hata Modülü Adı: zlib1.dll
    Hata Modülü Sürümü: 1.2.3.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 42de1dda
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00005f48
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

• Bu linkte denmiş ki:http://forum.donanimhaber.com/m_35170182/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: firaz

Windows Vista İnternet Explorer da daha çok karşımıza çıkan bu hatanın çözüm yollarını size numaratörler şeklinde sıralayacağız. İçlerinden biri çözüm olmazsa sırayla farklı yöntemleri deneyebilirsiniz.

1. Vistada Denetim Masasında bu hatayı alıyor iseniz,

Bilgisarımdan “C:\Windows\System32″ klasörüne giriyoruz. Dosyanın içerisinde boş bir kısımda mouse ile sağ tıklıyoruz ve görünüm sekmesinden ayrıntıları seçiyoruz. Klasör içerisindeki dosyarın bulunduğu yerde yukarıda Adı / Boyut / Tür ve Değiştirilme tarihi yazılarını göreceksiniz. Buradan Tür sekmesine tıklıyoruz. Ardından .cpl uzantılı dosyalar kısımına gelelim. Eğer burada sıralanan cpl dosyaları aşağıda orjinal windows kurulumuyla gelen cpl dosyalarından fazla yada farklı dosyalar var ise bu dosyaları silerek probleminizi çözebilirsiniz. Olması gereken orjinal dosyalar:

“appwiz.cpl , bthprops.cpl , collab.cpl , desk.cpl , Firewall.cpl , hdwwiz.cpl , inetcpl.cpl , infocardcpl.cpl , intl.cpl , irprops.cpl , joy.cpl , main.cpl , mmsys.cpl , ncpa.cpl , powercfg.cpl , sysdm.cpl , TabletPC.cpl , telephon.cpl , timedate.cpl , wscui.cpl ”

Umarız bu yöntem ile sorununuz çözülmüştür :)

2. Probleminizin nedeni SSL3.0 ün kullanılır konumda olması yada SSL2.0 nin pasif olması olabilir. Sorunu çözebilmek için internet explorerınızda yada denetim masasındaki internet seçenekleri simgesine tıkladıktan sonra “Araçlar > internet Seçenekleri > Gelişmiş sekmesini açıyoruz ve SSL 2.0 a tick işareti koyuyoruz ve kaydediyoruz.

3. Eğer 81000306 hatası alıyorsanız, oturumu yetkili olarak ( yani adminisrator olarak ) açın ve Başlat>Çalıştır da komut satırına cmd yazın ve hemen ardından açılan dos ekranında ”netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled” kodlarını girin ve entera basın. Sorununuz düzelecektir..

4. Yine explorerda Araçlar dan eklentileri yönet sekmesindeki eklentilerden “ihpoucnozghqn.dll” isimli dosyayı devre dışı bırakarak ( disable ) sorununuzu çözebilirsiniz..

Bunları dene ben ssl2 yi denedim düzeldi
    Yukardakiler Alıntıdır
    Emeği geçen arkadaşın ellerine sağlık

• hocam yine de olmazsa baska makineye yükleyip ordan direk yükleme dosyalarını flashla bilgisayarına atabilirsin online da falan da sorun olmuyor zaten bizim arkadasta da benzer sorun cıkmıstı benimkini kopyalayıp verdim
  • benm laptop a yükledm ordada ayni yerde iw_20.iwd dosyasnda hata verdi... yapmadıım sey kalmadı ama hala hata verp duruo 3 kre farklı yerden indirdm ama banamsn demio...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.