gecen pes2012 yukledim pcde normalde birşey yok hersey sorunsuz ses mükemmel geliodu sonra pc asırı ısınmadan kendni kapattı ve daha sonra actıgım da ses bir acayip geliodu baslar azalmıs tiz artmıs sarkı sözleri hiç duyulmaz oldu sadece müzik ama o da boguk bir şekilde realtek high defination kullanıorum ayrıca ndvia da war ses driweri olarak ama silip tekrar kurmama sistem geri yükleme ve virüs taraması yapmama ragmen duzelmedi
Bilgisayar kasıldığı için ses ve görüntüde bozulma olabilir.
bilgisayar normal calısma ritminde sadece ses dosyaları düzgün calısmıyorherhangi bir ses dosyası acıldığında yada video izlendiginde netten ses bozuk cıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSmellMan
quote:
Orijinalden alıntı: chev chelios
quote:
bilgisayar normal calısma ritminde sadece ses dosyaları düzgün calısmıyorherhangi bir ses dosyası acıldığında yada video izlendiginde netten ses bozuk cıkıyor
Ses driverını kaldırıp tekrar kurun.
onu denedim we sonuc basarısız sistem geri yükleme ve güncelleştirme denedm sonuc yine aynı
Ses çipi yanmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Ses çipi yanmıştır.
deme öle gusel kardeşim kalp war bnde
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ses driverını kaldırıp tekrar kurun.
onu denedim we sonuc basarısız sistem geri yükleme ve güncelleştirme denedm sonuc yine aynı
Son bir deneme olarak format atın çözüm olmazsa hoparlörü değiştirin sorun devam ediyorsa malesef ses kartınız yanmıştır.