Dostum fiyatı bence çok iyi ama 2. ele ne kadar güvenilir bilemiyorum. üzerine 250 tl daha koyabilirsen teknosada 687 liraya sıfır 32 gb var onu alırsın teknogaranti de veriyorlar. düşme kırılma çalınma gibi durumlarda direk değişim yapıyorlar. Yine de size kalmış ma fiyat iyi gerçekten ;)
kardeş saol yorumun için 250 tl koyamıorum sıkıntı o zaten .s başka yorumlar olursa sevinirim(cihazı elden gördüm donanımsal sıkıntısı yok)
Ürünün arkasında oldukça fazla çizik var, eğer o satıcıya elden ulaştıysanız daha ucuza almanızı tavsiye ederim çünkü o satıcı ürünü GG'den sattığında %10 daha düşük ücret alıcak komisyondan dolayı bu yüzden elden alacaksanız siz de daha düşük ücrete almaya çalışın.
300 TL'den fazla vermeyin derim. Ben geçenlerde 3. Nesil 32 gb olanını (daha da temiziydi) 210 Liraya sattım.
Üstüne para koyamam diyorsan, Vatanda 8 gb 400 lira civarındaydı.
hmm 8 gb yeter mi ki??
Bana kalırsa indirime girdiğinde 450 civarı bir paraya 8 GB'lık modelden al. En temizi bu olur. Boyutu 1 GB'ı geçen oyun sayısı 50'yi geçiyor mudur bilmiyorum ama çok fazla değil en azından. İçine istediğin kadar küçük boyutlu oyun atarsın, büyüklerden de 3-4 tane atarsın ve bitirdiğini silersin. Dönüşümlü olarak büyükleri bitirirsin bu şekilde.
Ben böyle yapacağım, aklına yattıysa sen de düşünebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme