Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphonuma buradaki adımları seyrederek jailbreak yüklüyorum ama şu aynı wifi ayarlarında terminale ıp girme kısmında takıldım bu ne demek ve nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim...

• kimse bilmiyormu yoksa ben soruyumu soramadım eger bu çok basit cevaplamaya tenezül etmiyorum diyorsanız lütfen arkadaşlar rica ediyorum
  • Birincisi yarım saatte cevap beklemek fazla sabırsızca. İkincisi ise konu başlığı sorunla paralel olmak zorunda. "Acil yardım" forumlarda başlık sayılmıyor. Üçüncüsü jb yaparken terminal ile ne alakan var onu anlamadım. Telefonun nedir, hangi sürümdedir, neyle jb yapmaya kalkıyorsun, nerede böyle birşey isteniyor? Evet, dediğin gibi soramamışsın.
  • myfranco kusura bakma acemiligime say. telefonum Iphone 4 redsnow ile yapmaya çalıştım son işlem olarak aynı wifide tel ıp nosunu terminale gir ve şunu yapıştır diyor ordan takıldım cevap içinde allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkorkulu

myfranco kusura bakma acemiligime say. telefonum Iphone 4 redsnow ile yapmaya çalıştım son işlem olarak aynı wifide tel ıp nosunu terminale gir ve şunu yapıştır diyor ordan takıldım cevap içinde allah razı olsun

iphone 4de 5.1.1 için absinthe kullanman yeterli olur. Açıkcası ben wifi ve terminal olayını hiç anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Birincisi yarım saatte cevap beklemek fazla sabırsızca. İkincisi ise konu başlığı sorunla paralel olmak zorunda. "Acil yardım" forumlarda başlık sayılmıyor. Üçüncüsü jb yaparken terminal ile ne alakan var onu anlamadım. Telefonun nedir, hangi sürümdedir, neyle jb yapmaya kalkıyorsun, nerede böyle birşey isteniyor? Evet, dediğin gibi soramamışsın.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.