Bildirim
acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimse bilmiyormu yoksa ben soruyumu soramadım eger bu çok basit cevaplamaya tenezül etmiyorum diyorsanız lütfen arkadaşlar rica ediyorum -
Birincisi yarım saatte cevap beklemek fazla sabırsızca. İkincisi ise konu başlığı sorunla paralel olmak zorunda. "Acil yardım" forumlarda başlık sayılmıyor. Üçüncüsü jb yaparken terminal ile ne alakan var onu anlamadım. Telefonun nedir, hangi sürümdedir, neyle jb yapmaya kalkıyorsun, nerede böyle birşey isteniyor? Evet, dediğin gibi soramamışsın. -
myfranco kusura bakma acemiligime say. telefonum Iphone 4 redsnow ile yapmaya çalıştım son işlem olarak aynı wifide tel ıp nosunu terminale gir ve şunu yapıştır diyor ordan takıldım cevap içinde allah razı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: mkorkulu
myfranco kusura bakma acemiligime say. telefonum Iphone 4 redsnow ile yapmaya çalıştım son işlem olarak aynı wifide tel ıp nosunu terminale gir ve şunu yapıştır diyor ordan takıldım cevap içinde allah razı olsun
iphone 4de 5.1.1 için absinthe kullanman yeterli olur. Açıkcası ben wifi ve terminal olayını hiç anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Birincisi yarım saatte cevap beklemek fazla sabırsızca. İkincisi ise konu başlığı sorunla paralel olmak zorunda. "Acil yardım" forumlarda başlık sayılmıyor. Üçüncüsü jb yaparken terminal ile ne alakan var onu anlamadım. Telefonun nedir, hangi sürümdedir, neyle jb yapmaya kalkıyorsun, nerede böyle birşey isteniyor? Evet, dediğin gibi soramamışsın.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X