arkadaşlar şu anda d600 kullanmaktayım ve telin camını ezdim.
çok seviyorum d600ü fakat onu arkadaşıma verip v3i almak istiyorum iyi edermiyim? 1mp kamera yeterli gibi geliyo.
kaç msj alma kapasitesi var?
ya arkadaşlar kimse bana yardımcı olmıcak mı bilen yok mu yawww???
Msj atma kapasitesini bilmem ama kemarası konusunda hiç de ümitli olmaz D600 ü çok ararsın. Tabiki video konusunda da
sonuçta bi bayanım özellikleri iyi gibi bana yetsin yeter. foto da illa d600 gibi olmasını beklemiyorum.
bna arıza çıkarmasın yeter.
başka bildiğiniz artı ve eksileri var mı?
V3i V3 modeline göre biraz daha başarılı bayan olmanız ve kullanım rahatlığı açısından tavsiye edebilirim. Teknik detaylara çok önem verdiğim için D600 ü aratacağını belirttim. Dış ekranı eski modele göre daha ii 4mb lik hafıza genişletilip hafıza kartı desteği geldi ekran daha net, memnun kalırsınız.
v3i karizma tel ya eger goruntu onemli ise senin icin al kesinllikle
peki şu kaç msj saklayabiliyo?
rahat msj yazılabiliyor mu?
kaç foto. saklayabiliyo?
kapaktaki ekrana resim konulabiliyor mu?
bunları bilen var mı?
ayrıca bayan olmama ragmen detaycı biriyim.
bu yüzden de tereddütteyim. bnm ilk tel. motorolaydı o zmn çok kötüydü.
ama bn bu modelleriyle kendini geliştirdiğine inanıyorum.
inş.memnun kalırım.
tabi kullanan arkadaşlar bna iyi ve kötü yönlerini anlatırsa.
Dahili hafızası genişlediği için daha fazla msj saklıyabiliyodur. eski model 4mb V3i 10mb dahili hafızaya sahip. Saklıyabileceği fotoğraf sayısı ürünle kullanacağınız harfıza kartı boyutu ile alakalı ne kadar büyük kart o kadar çok foto saklıyabilmek demek. Kapaktaki ekrana resim konulduğuna dair şüphelerim var fakat kullancı kimliğine resim eklendiği taktirde sizi arayan kişinin resmini dış kapakta görmeniz mümkün diye hatırlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mawilimsi
ayrıca bayan olmama ragmen detaycı biriyim.
bu yüzden de tereddütteyim. bnm ilk tel. motorolaydı o zmn çok kötüydü.
ama bn bu modelleriyle kendini geliştirdiğine inanıyorum.
inş.memnun kalırım.
tabi kullanan arkadaşlar bna iyi ve kötü yönlerini anlatırsa.
Başka aklınıza takılan soru varsa elimden geldiğimce cvp lıyayım aklıma gelmişken dış ekran 65bin renge sahip V3 te bu 4096renkti.
quote:
peki şu kaç msj saklayabiliyo?
rahat msj yazılabiliyor mu?
kaç foto. saklayabiliyo?
kapaktaki ekrana resim konulabiliyor mu?
bunları bilen var mı?
msj yazması biraz zor seem ile ugrasarak (yazılım) 140 mesaj saklayabilir kapak ekranına direk resim de konulabilir arayanın resmini de gosterebilir
şu itunes programına direkt mp3 atabilirim di mi?
bu arada sirkecide fiyatı ne durumda?
quote:
bu arada aklıma geldi de içinden çıkan cdyi bilg. yüklüyoruz usb ile bilgisayardan kullanabilmek içinde ama bilg. işletim sisteminin
xp olması önemli mi yoksa win. 98 lerede yükleyip kullanabilirmyim???
bu bnm için önemli cvplarsanız sevinirim.
Muhtemelen XP baz alan bir bir cd dir içinden 98 i destekleyen bir yazılım çıkarmı orasi aşikar en nihayetinde 8 sene öncesinden bahsediyoruz. İtunes desteği var telefonun direk mp3 leri bilgisayarından atman mümkün. Problem yaşamazsın.
o kötü işte peki bluetoothla atabilir miyim? sen v3i mi kullanıyosun?
Tabi atabilirsin oda ayrı bir bağlantı seçeneği, ayrıca hafıza kartı desteği olduğu için bir card reader alarak ta aynı şekilde önce karta yüklersin mp3 lerini daha sonra telefonuna takarsın. V3i kullanmadım kullananların yorumlarını okudum ve bir çok review inceledim.
quote:
direk ataman atman icin itunes 6.0 kullanabilirsin
album coverlarını gosterebilen bi program itunes
quote:
bu arada aklıma geldi de içinden çıkan cdyi bilg. yüklüyoruz usb ile bilgisayardan kullanabilmek içinde ama bilg. işletim sisteminin
xp olması önemli mi yoksa win. 98 lerede yükleyip kullanabilirmyim???
bu bnm için önemli cvplarsanız sevinirim.
usbden mp3 icin gorur telefonu biraz ararsan driverlerini bulabilirsin ama ufak tefek modding isleri icin win 98 zor :(
şu anda telde 47 gelen 23 de giden mesaj var bole olması için bi program falan kasmadım yardımcı olması amacıyla bi de telefonuma aşığım resmen
quote:
müzikciyiz anladığım kadaryıla eğer ses kaliteside senin için önemliyse sana se w serilerinie bakmanı tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme