Bildirim
Acil Yardım :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertkan1667
Telefonum rootlu ancak ses acma + güç tuşuyla recovery ekranı gelmiyor direk başlatıyor ne yapmalıyım :((( ?
Google playden Discovery customizeri indir kur. CWM Recovery e tikla internetin bagli olsun 60 saniyelik bir uyari cikacak. Bitince recovery modunda yeniden başlata tikla.hepsi bukadar.
Not: discovery customizeri acinca yeşil yazi ile Telefonunuz Rootludur yaziyor olmasi gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim olmadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkan1667 -- 19 Aralık 2013; 23:42:49 >
Olmadı :/
quote:
Orijinalden alıntı: mertkan1667
Olmadı :/
Yeşil yazi ile Telefonunuz Rootludur yaziyormu peki.
Evet
indiriliyor yaziyor ve kingsoft office ile mi ilgili kurulmaması acaba ?
Hocam.sizin yardim istediginiz başlikda recovery modun da başlamıyor.discovery customizer recovery modunda başlatacaktir. Sizin resimde indirmeye caliştiginiz v6000 sürum sp flashtools ile orginal stock roma dönuş dosyasi.
Not: CWM Recoverye tikladiniz 60 saniyelik uyariyi gordunuz.bitince altindaki recovery modunda yeniden başlata tikliyorsunuz.bu surecte hersey normal ise baslamasi gerek.eger olmuyorsa tel CWM kabul etmiyor.cözum icinwww.forum.pittech.net adresine bak.şuan seyehat halindeyim elimden gelen.bu kadar kardeşim.
Hazır o dosyaları indirdiniz. o zaman spflash ile stock rom yuklemesi yapın. ama önce discovery customizer ile imei yedeği alın.ne olur ne olmaz. daha sonra normal bir şekilde kurulumu bitirin. tüm uygulamalar ve ayarlanız silinecektir bilginize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X