Şimdi Ara

Acil YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle ben pc ekran videosu çekmek istiyorum ama çok kasıyor ne yaptıysam kaç program denediysem çekemedim. Belirtmek istediğim birkaç şeyde var mesela skype ekran paylaşımı yapınca kasmaktan pc kullanılmaz hale geliyor vb. . Benim sistem özelliklerimden çok ama çok tüplü bilgisayarda bile kasmadı ama kendi pc mde kasıyor neden olabilir cevaplarınızı bekliyorum.

Pc min Özellikleri Resim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyAdventure

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle ben pc ekran videosu çekmek istiyorum ama çok kasıyor ne yaptıysam kaç program denediysem çekemedim. Belirtmek istediğim birkaç şeyde var mesela skype ekran paylaşımı yapınca kasmaktan pc kullanılmaz hale geliyor vb. . Benim sistem özelliklerimden çok ama çok tüplü bilgisayarda bile kasmadı ama kendi pc mde kasıyor neden olabilir cevaplarınızı bekliyorum.

Pc min Özellikleri Resim.

öncelikle konunu çok yanlış yerde açmışsın

benim bu konu hakkında pek bilgim yok ama ekran çözünürlüğünü düşür öyle video çekmeyi dene derim

• AbrekJAN kullanıcısına yanıt
    Konuyu Yanlış Yere Açtığım İçin Özür Dilerim Ben Daha Yeni Başladımda :D Nereye Açarsam Doğru Olur ve Tavsiyen İçin Teşekkür Ederim.
  • SkyAdventure S kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/post.asp?do=add&forumid=183 rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.