Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle ben pc ekran videosu çekmek istiyorum ama çok kasıyor ne yaptıysam kaç program denediysem çekemedim. Belirtmek istediğim birkaç şeyde var mesela skype ekran paylaşımı yapınca kasmaktan pc kullanılmaz hale geliyor vb. . Benim sistem özelliklerimden çok ama çok tüplü bilgisayarda bile kasmadı ama kendi pc mde kasıyor neden olabilir cevaplarınızı bekliyorum.
Pc min Özellikleri Resim.
quote:
Orijinalden alıntı: SkyAdventure
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle ben pc ekran videosu çekmek istiyorum ama çok kasıyor ne yaptıysam kaç program denediysem çekemedim. Belirtmek istediğim birkaç şeyde var mesela skype ekran paylaşımı yapınca kasmaktan pc kullanılmaz hale geliyor vb. . Benim sistem özelliklerimden çok ama çok tüplü bilgisayarda bile kasmadı ama kendi pc mde kasıyor neden olabilir cevaplarınızı bekliyorum.
Pc min Özellikleri Resim.
öncelikle konunu çok yanlış yerde açmışsın
benim bu konu hakkında pek bilgim yok ama ekran çözünürlüğünü düşür öyle video çekmeyi dene derim
AbrekJAN
kullanıcısına yanıt
Konuyu Yanlış Yere Açtığım İçin Özür Dilerim Ben Daha Yeni Başladımda :D Nereye Açarsam Doğru Olur ve Tavsiyen İçin Teşekkür Ederim.