Bildirim
ACİL YARDIM 8.4 JB YAPAMIYORUM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu konu hakkında yardımcı olabilicek kimse yokmu ?
%20 de restarting device alıyorum
sonrasında ekran gelince %30 larda Jailbreak failed alıyorum Tüm versiyon itunesleri denedim
tüm taig jb lerini denedim uçuş modu ve wifi kapatma iphonumu bul ve paralo devredışı
hatta ppJailbreak ı da denedim ondada en başta çarpı işareti veriyor
arkadaşlar sürümüm İos 8.4 sorunun 8.4 de olduğunu düşünmeye başladım
ayrıca bu taigden ve pp den başka jb aracı yokmu bu ne uyuz birşeydir her ios cihaza jb yapabilen ben kafayı yedim yapamıyorum.. lütfen yardım -
iTunesin otomatik eşzamanlamasını iptal edip deneyin. Cihaz takılınca eşzamanlama nedeniyle sorun yarattığına dair bir iddia vardı forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun yedeğini elinizle iTools ile alıp iTunes üzerinden restore edin daha sonra JB yapın en son olarakta aldığınız yedekleri geri yükleyin -
quote:
Orijinalden alıntı: Tunyukuk
iTunesin otomatik eşzamanlamasını iptal edip deneyin. Cihaz takılınca eşzamanlama nedeniyle sorun yarattığına dair bir iddia vardı forumda
Hocam fikir için teşekkür ediyorum hemen deniyorum sonucu bildiririm
Sonuç : olumsuz işe yaramadı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =lachesis= -- 21 Temmuz 2015; 22:36:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iekamburoglu
Telefonun yedeğini elinizle iTools ile alıp iTunes üzerinden restore edin daha sonra JB yapın en son olarakta aldığınız yedekleri geri yükleyin
çok restore ettim hocam hatta en son müzik listesi bile bozuldu -
quote:
Orijinalden alıntı: =lachesis=
quote:
Telefonun yedeğini elinizle iTools ile alıp iTunes üzerinden restore edin daha sonra JB yapın en son olarakta aldığınız yedekleri geri yükleyin
çok restore ettim hocam hatta en son müzik listesi bile bozuldu
Müzik listesi derken? hocam önce Telefonun yedeğini iTunes ile değil iTools ile elle alın yani resimleri, müzikleri vs. şeyleri daha sonra iTunes üzerinden 8.4 Restore atın ve arkasından Jailbreak yapın bunun ardından elle aldığınız yedekleri telefona geri yükleyin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: =lachesis=
quote:
çok restore ettim hocam hatta en son müzik listesi bile bozuldu
Müzik listesi derken? hocam önce Telefonun yedeğini iTunes ile değil iTools ile elle alın yani resimleri, müzikleri vs. şeyleri daha sonra iTunes üzerinden 8.4 Restore atın ve arkasından Jailbreak yapın bunun ardından elle aldığınız yedekleri telefona geri yükleyin
dostum yedek aldım daha sonra restore ettim yine olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X