Şimdi Ara

acil yardım anakart hakkkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm.bi keresınde yıne bı problemım olmuştu ve hemen cevap geldı bu sıteyı bu yuzden seviyorum. neyse ben problemımı yazıyorum
    şimdi bende HP Brio BA600 / Vectra VEi8 adında bir anakart var ve xp kullanıyorum ama buna gore driver ını bulamıyorum. bilgisayara ram taktım bıraz hızlansın dıye ama tanımadı bıle ılk once anakartımı tanıtmam gerekıyor ama hp nın sıtesıne gırıyorum bu anakart ıcın drıver lar hep win 98 için yukleme var xp ıcın olanını bulamadım yardım edersınız cok sevınırım. teşekkurler...

• Biraz kafam karıştı. Ram için driver gerekmez. Tanıtma olayı yoktur. Takarsın çalışır, çalışmazsa da zaten bilgisayar açılmaz. Küçük bir araştırma yapınca bu bilgisayarın oldukça eski olduğunu gördüm. Hala uygun parça satılıyor mu bilemem. Bu arada Ram hızını görmek için bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler > genel yapabilirsin. Takılı ram miktarı orda yazar. Bunun dışında Everest gibi programlarla çok daha detaylı bilgi bulabilirsin.
    Driver için şu site Google'da en üstteydi:http://getir.net/795

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 25 Mayıs 2009; 3:16:38 >
  • öncelikle tesekkur ederım. benım ram larımın birisi 64MB 256 MB ama sistem toplam olarak 192 MB ram gösterıyo ram la saglam yanı ıkısını de baska bilgisayar da denedım çalışıyo. yanı benım ıhtıyacım olanlar hem anakartın driver ını bulmak hem de biosu guncellemek bıos en son 1999 da guncellenmiş yanı alındıgı tarıh.problem bu işte. sanırım daha acıklayıcı yazdım.:)
  • Driver linki vermiştim. Önce dene bakalım belki işe yarar. Bios güncellemeyi ben de bilmiyorum. Anakartı bozarım diye hiç cesaret etmedim. 256'lık rami tek başına takarsan belki 256 olarak gösterir. 64 Olanı niye ilave etmemiş acaba? Eskiden ram ilavesinde her iki ramin de eşdeğer olması gerekiyordu. 128+128, 256+256 gibi. Aksi halde hızlı ram, yavaş olana ayak uydurmak zorunda kaldığından mecburen eskisinin hızında çalışıyordu. Belki seninki de buna benzer bir sorundur. Teknik yardım bölümüne de bi danış istersen. Onlar daha iyi bilir.
  • dedıgın sıteye baktım ondan haberım var ama olmuyo. neyse teşekkur ederım ben konuyu teknık bolume tasıyım ok.
  • o bilgisayara xp sp2 kurarsan tüm sürücülerini tanır. eğer antalya da isen (zor bir ihtimal belki ama)getir ben halledivereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.